Следва

Love to quote: 5 зареждащи цитата за по-богата седмица

Николета и Валери Божинови - “Развод ми дай” няма!”

Николета Лозанова и Валери Божинов няма да се развеждат. Това каза вчера самият футболист пред Би Ти Ви...

People of art преди 10 години

Николета Лозанова и Валери Божинов няма да се развеждат. Това каза вчера самият футболист пред Би Ти Ви. “Чувствата между нас продължават да са много горещи. Караме се, целуваме се, разделяме се, събираме се...
Живеем на макс и емоционално. “Развод ми дай” няма!”
, категоричен е Божинов.

Думите му отричат многобройните слухове, които жълтите медии тиражират от няколко седмици - че двамата се разделят заради изневяра на Николета, че нейна двойничка “атакува” Валери, че Божинов се събира с Алисия, която наскоро прекрати връзката си с Ники Михайлов.

Някои от феновете на Валери и Николета коментират в мрежата, че е възможно двамата сами да са пуснали слуха за раздялата, за да си правят “черен пиар”.



В същото обвиняват и другата шумно коментирана двойка - Алисия и Ники Михайлов. Неотдавна двамата пуснаха официално изявление, с което съобщават, че се разделят. Седмици по-късно обаче бяха засечени заедно на море, като с тях беше и синът на Алисия и Божинов - Валери-младши.

Освен обвиненията в лъжливи раздели двете двойки имат и други общи неща.

Футболистите Валери Божинов и Ники Михайлов размениха половинките си, заради което войната между двете дами продължи месеци наред. Валери имаше връзка с Алисия, от която има син, Михайлов пък беше гадже с Николета, но не стигнаха до по-сериозна крачка като раждане на дете.

След раздялата им бившата плеймейтка отмъкна Валери под носа на Алисия.

Двамата сключиха брак, а малко по-късно му роди дъщеря - Никол. Семейството дори се похвали преди време, че вече работят и за второ бебе. Алисия от своя страна не страда дълго време от изневярата и търсейки утеха, попадна в обятията на Михайлов, където обаче вече не е.

Сага ала "Далас", но с български привкус. Мда.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра