Следва

Жизел Бюндхен и бебето Вивиън - най-богатият модел като супер мама

Какво ново - Поглед към лимитираната колекция Burberry loves Printemps

Burberry превзема един от най-големите модни магазини в Париж, Printemps, като продължение на... 

All fashion преди 10 години

Burberry превзема един от най-големите модни магазини в Париж, Printemps, като продължение на лятната инициатива “London Mania.” Британският бранд създаде лимитирана колекция Burberry loves Printemps в тази чест и тя се продава ексклузивно във френския магазина.

Мястото в Printemps, отредено за Burberry, се откри преди две седмици с изложени по витрините и на входа дрехи от оригиналната линия, инспирирани от класическия тренч, лондонското усещане и британското особено време. Колекцията, която е малко в стил класически рок, включва деним, кожени якета и аксесоари с характерните за стила шипове.

Сътрудничеството между Burberry и Printemps обаче няма да приключи с тази колаборация. Британският ключов лейбъл с богата история в изработването на популярния шлифер и прочутият универсален фешън магазин ще представят много скоро и артистичен проект с главен герой - тренчкотът.

В специална инсталация, парижани ще могат да видят как повече от 50 известни френски влиятелни личности носят шлифера Burberry, дори самите клиенти на магазина ще имат възможността да участват в творческия пърформанс, наречен „Art of Trench”.

За онези, които няма да са в Париж по това време, цялата колекция Burberry loves Printemps е в галерията горе>> 

More All fashion