Следва

Благотворителен Концерт и флашмоб по повод 55-я рожден ден на Майкъл Джексън

Кой го направи... ?!?

Огромните цъфнали кървавочервени английски рози, обхващащи пространството между долната част на гърба и горната част на бедрата...

People of art преди 10 години

Британската поп звезда, танцьорка и телевизионна знаменитост Черил Коул (Girls Aloud) определено върна вниманието към себе си преди броени дни, когато сподели в личната си Instagram страница фотография в гръб с хаштаг #Desertlife, на която ясно се вижда, че около 1/3 от гърба й е плътно татуирана с огромни рози (без да става ясно докъде на юг стига рисунката). Малко по-късно обаче нейният автор Nikko Hurtado публикува в своя Instagram (меко казано) впечатляваща снимка, показваща "ъпдейтната" версия на същата татуировка и наистина разбуди духовете в социалните мрежи.

Огромните цъфнали кървавочервени английски рози, обхващащи пространството между долната част на гърба на певицата и горната част на бедрата, изобщо не се хареса на феновете й и голяма част от тях остро я разкритикуваха за решението, което е взела. Изглежда никой от почитателите й не е очаквал зад крехката  й външност и имиджа, който поддържа, да се крие една хардкор почитателка на този тип бодиарт.


Черил Коул сподели в личната си Instagram страница фотография в гръб с хаштаг #Desertlife

В отговор на критиките, които се изляха обаче, Черил написа в Twitter: "Хората имат право на собственота си становище. Лично аз никога не съм се занимава с части от тялото на други хора..."

И тя е права, татуировките не се публична собственост, дори когато са нарисувани върху известни личности. Истината е, че и ние никога не сме си падали по огромни татуси - чиято дълготрайност е доживотна, но пък... имаме симпатия към тези, които обичат рисунките върху телата си и отстояват значението им въпреки всичко.



Все пак не бяха малко и тези, които се възхитиха на смелостта на Черил и тези, които дадоха висока оценка на произведението на изкуството рисувано 15 часа, споделяйки, че то е "невероятно" и "превъзходно". Чудехме се ти какво мислиш? Би ли направил нещо подобно върху собственото си тяло или е прекалено голямо за теб?

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра