Следва

Фелипе Испански и Летисия се развеждат?

Who is she: 10 любими факта за Никол Ричи

Нейн кръстник е Майкъл Джексън...

Други преди 10 години

Неверотната малка сладурана, за която вчера те питахме Who is she?, всъщност е осиновената дъщеря на певеца Лайнъл Ричи или както всички я познават Никол Ричи. 

Днес 31-годишната Никол е една наистина много известна дама. Тя самата е майка на две деца и е щастливо омъжена за Джоел Мадън. Никол се изявява като актриса, певица, телевизионна водеща и модна дизайнерка. Виж обаче, какво още не знаеш за нея...

1. Известната като Никол Ричи всъщност е родена като Никол Камил Есковедо.

2. Когато тя е била на три години, биологичните й родители (певецът Питър Майкъл Есковедо и съпругата му Карън) се съгласили дъщеря им да се премести да живее в семейството на Лайнъл Ричи, тъй като финансово не можели да си позволят да отглеждат детето си. По-късно Лайнъл Ричи официално я осиновява и Никол получава фамилията Ричи (това става, когато тя била на 9 години).

3. Нейн кръстник е Майкъл Джексън.

4. Учи заедно с Парис Хилтън в The Buckley School и дълго време двете са най-добри приятелки.

5. Бащата на Никол, Лайнъл, пише песента "Ballerina Girl" за нея.

6. Никол може да свири на виолончело, пиано и цигулка.

7. Тя израства под светлини на прожекторите. Невъзможността да води нормален живот и холивудските възприятия я тласкат към слабостта. Страда от анорексия, злоупотреба с лекарства и алкохол, въпреки че отрича. Теглото й спада рязко до фатални граници. Бременността и раждането на дъщеря й я мотивират да започне здравословен начин на живот.

8. Богаташката наследница обожава Бритни Спиърс и е най-добра приятелка с Миша Бартън.

9. Ричи говори руски. Научава го от приятелка, когато е на 17.

10. Майчинството много силно повлиява и на стила й на обличане. С днешна дата зад себе си тя вече има дори три големи модни проекта: House of Harlow 1960, Winter Kate и колекция за бременни за A Pea In The Pod.


 

More Други