Следва

Всички носят. И го могат... Birkenstock

Онлайн зареждане - COOL тениски

Да ти падне ударението на фланелката, е нещо, което бяхме забравили в последните няколко.... 

Shopping преди 10 години

Да ти падне ударението на фланелката, е нещо, което бяхме забравили в последните няколко сезона. Предимно незабележими, даже постни, макар и очарователни, бяха тениските в портфолиата на дизайнерите едно 3-4 години назад. Постепенно тенденцията взе да отстъпва, първоначално в обемните пуловери, после в суичърите, и накрая, съвсем отскоро, в обикновените тениски.

Които вече не са обикновени, защото в част от предложенията и съответните им комбинации, които можем да нароим в ума си, просто заемат централно място. Което не се дължи на сантименталната ни почит към този вид дреха, а на твърдото решение на дизайнерите да ги натоварят със специално значение.

Днес сме подбрали няколко тишърта в подкрепа на горното. Както се вижда, тениските са с неподражаем характер, подчертано привличащи вниманието, при някои - заради тематичен надпис, при други - заради хитрия шахматен принт, при трети - със сложна плетеница от принтиран цвят.

Определено любимец е кучето на Givenchy, както и вероятно поради носталгия - чистата, в зелено, блуза на Max Mara, която единствена в тази яка топ-десетка остава вярна само и единствено на кройката, в комбинация с цвета.

Изключителен избор са също и т-шъртите като на отбор по футбол с фамилиите на по-изявените играчи на модния терен на гърба. Избираме между Маржела, Алая, Джейкъбс и още.

 

More Shopping