Следва

ТЕНДЕНЦИИТЕ есен/зима 2013-14: РОЗОВО

Всички носят. И го могат... Birkenstock

Точно същите, като тези на Дрю Баримор, при това съвсем нов чифт, се намира в последното зареждане във ViewSofia Shop...

All fashion преди 10 години

Модното внимание към най-удобния чехъл на света, носещ етикета и емблемата Birkenstock, напоследък е силно съсредоточено върху начините, по които ергономичната обувка може да влиза в съчетания с много фешън неща, и не само, ами е и акцент, предпочитан от блогъри и знаменитости.

Придобили популярност заради комфорта, който създават, Birkenstock обичат и носят с умението да го правят актриси като Дрю Баримор, особняци в стилово отношение като Ашли Олсън, а за всеки силно моден човек е въпрос на чест да има и да снима Birkenstock до последната си шопинг находка.

Така точно Birkenstock виждаме в страшно добри ансамбли с черен панталон и сако например, с бяла риза и всякакъв деним в други версии, с бохемска пола или рокля, с гащеризона, с кожените гащи или клин и приятно ни става да открием как всичко им приляга.

И това не е само миг на краткотрайна слава, а дългосрочна инвестиция, защото се кълнем в преоткритите стилистични възможности на тази обувка.

Достатъчно убедителен за горното е пъстрият снимков материал, а точно същите, като тези на Дрю Баримор, с единствения номер 39, при това съвсем нови, се намира в последното зареждане на ViewSofia Shop.


Кейт Мос във фотосесия на Корин Дей през 90-те, вдясно - Дрю Баримор


Скица на Birkenstock - Гаранс Доре



























More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 6 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.