Следва

Фърги роди момченце

Лятото на звездите: Ванеса Паради и Лили Роуз на Ривиерата

За пръв път от много време французойката изглежда доволна и спокойна - къпейки се във вълните, тя... 

People of art преди 10 години

Докато Джони Деп върти пикантната си любовна история с Амбър Хърд и дори, по слухове, я уговаря да се омъжи за него, Ванеса Паради се наслаждава на ваканцията си на френската Ривиера. Компания на актрисата правят дъщеря й Лили Роуз и синът Джак - децата й от 14-годишната връзка с актьора.

За пръв път от много време французойката изглежда доволна и спокойна - къпейки се във вълните, тя непрестанно се смее и то от все сърце. Единствено оставайки насаме с меланхолията си, докато е на брега, изглежда различна - момент, който не е останал скрит от папараците.

Отделно, в скорошно интервю екс-съпругът на френската звезда заяви, че не би имал нищо против да участва в съвместен проект с Ванеса:

Ние, както и преди, сме много близки, между нас няма никакви отрицателни емоции. Би било чудесно да се снимаме заедно във филм!

Ванеса е изключителна жена и изключителна майка. Нашата основна задача е да направим децата си щастливи, да прекарваме с тях колкото се може повече време и да им помагаме да растат и да се развиват.


И докато премисляме баналностите, изречени от звездата, или по-скоро от нейните пр-и, да се насладим на поредицата летни снимки. Паради е в супер форма, а децата й са просто деца, увлечени в летните забавления, като всички други на тяхната възраст.























 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра