Следва

Дизайн за вдъхновение: Бяло в спалнята

Седмичен ХОРОСКОП - 02 - 08 септември

 Бионсе е американска певица, актриса, автор на песни и продуцент. Родена е на... 

Astro преди 10 години

Астрологична прогноза 02-08.09

Седмицата ще бъде нещо като оазис на относително спокойствие, в средата на космическия тайфун, започнал преди повече от месец. През тези седем дни няма съществени фактори, които да влияят значително на състоянието на биосферата. Може само да се отбележи Новолунието в четвъртък и благоприятния аспект между Слънцето и Юпитер в събота.

Това не означава, че в живота няма да има значими събития, но те ще се определят основно от аспектите към планетите в хороскопите на конкретните организации или лица.

Второстепенни фактори сочат, че тенденциите и настроенията на седмицата ще носят делови и партньорски характер, с акцент върху изпълнението на взаимните задължения, отговорности и предприетите действия.

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 02.09 – 08.09

ОВЕН 21.03 – 20.04

Парите идват и си отиват!


От 2 до 8 септември животът на Овните ще бъде доста наситен. Въпреки че някои от плановете ти вероятно ще са все още далеч от реалността, може да направиш много, за да ги приближиш към нея. Твърде си потопен във въпроси от материален характер и въпреки че ситуацията сега е доста стабилна, не можеш да разчиташ дълго на това. Трябва да преразгледаш възгледите си, защото парите идват и си отиват, а превърнеш ли се в заложник на земните блага, попадаш в тяхна зависимост. Само погледът от различни страни и под различни ъгли на обичайните за теб неща, може да ти ги покаже такива, каквито са в действителност.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Затруднена комуникация и разбиране!


Тази седмица ще бъдеш настойчив и упорит, което със сигурност ще ти помогне в случаите, когато трябва да защитаваш позицията си, в някои работни и жизнени ситуации, но ще окаже лошо влияние върху отношенията ти с хората. Така че, през тeзи седeм дни лесно ще се придвижват всички дейности, свързани с бизнес и пари, но в личната сфера настъпва период на спокойствие и уединение и трудно ще срещаш разбиране. Но може би това е за добро.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Чувства и страсти!


Прекрасна седмица за романтични начинания. Може да пламнат както стари, така и нови чувства. През тези седем дни има вероятност от приятни срещи, нови запознанства, които ще имат продължение. В своите действия и решения се ръководи от сърцето си - този път то ще се окаже доста точно и няма да те разочарова. Във финансов план, всичко е спокойно и равномерно, което ще ти позволи да се отклониш за малко от обичайното ежедневие и изцяло да се посветиш на чувствата и страстите.

РАК 22.06 – 23.07

Имаш достатъчно сили и възможности!

Предстои ти да се потопиш напълно в настоящите дела. Захванал си се с много задачи, но не си ги завършил и сега всичко се е струпало върху теб наведнъж, а това може да ти причини някои затруднения. Въпреки че ще бъдеш твърде уморен от събитията през тази седмица, ще имаш достатъчно сили и възможности, за да се справиш с всички възникналите проблеми и да ги разрешиш с максимална полза и изгода за теб. Само не разчитай на помощта на другите – задачите са си твои и се налага сам да се справяш, в противен случай ще си създадеш още по-големи главоболия.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Приемай позициите и на другите!


През тази седмица те очакват срещи с нови хора, а това ще ти е само от полза. Може да ти се струва, че всичко в живота ти е в застой, а всекидневието - сиво. Но новите събития и новите места, със сигурност ще се отразят положително както на живота ти като цяло, така и на настроението ти. Съветът към теб през този период е да проявяваш повече гъвкавост в общуването. Не бъди прекалено нетърпелив и принципен, приемай позициите на другите хора и се вслушвай в тях. Ще видиш колко по-лесен ще стане животът ти тогава.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Действай бавно и плавно се приближавай към целта си!


Необходимо е да внимаваш в романтичните си увлечения през тази седмица, тъй като лесно може да попаднеш в неблагоприятна ситуация. В най-добрия случай може да липсва взаимност, а в най-лошия има опасност да се заблудиш и да.позволиш да си поиграят с емоциите и чувствата ти. Така че, не бързай да показваш чувствата си и да вършиш благородни дела. Действай бавно и плавно се приближавай към целта си - сега времето работи за теб и ще сложи всичко на мястото му.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Не пренебрегвай съветите!


Началото на седмицата може да бъде малко досадно, но пък ще успееш да разрешиш много от натрупалата се работа. Ще трябва да положиш усилия и да проявиш сдържаност, но крайният резултат ще те зарадва. Подходящо време за придобиване на нови знания - не пренебрегвай съветите, които може да получиш през тези дни, особено в средата на седмицата, те ще бъдат много полезни, ако ги възприемеш правилно. Краят на седмицата ще ти донесе спокойствие и щастливо настроение, добра компания и радост в сърцето.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Увереност в собствените сили!


За разлика от много други, за теб тази седмица е много благоприятна, особено за въпроси свързани с активност и постигане на поставени цели. От самото начало на седмицата ще почувстваш увереност в собствените си сили, ще срещаш подкрепа в околните и може де се захванеш с нова работа или дори нова сфера на дейност. Този период е подходящ за началото на нещо ново, особено за реализацията на дългогодишни идеи и планове, които могат да ти донесат повече стабилност и живот, пълен с комфорт и уют.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Преценявай внимателно!


Захващайки се с нещо ново, без значение колко изгодно и полезно може да ти изглежда, вгледай се внимателно в съпътстващите обстоятелства и преди всичко в хората около теб, в тези от тях, които са в състояние да ти влияят - кой може да ти помага и кой би могъл да ти попречи. Без да оцениш правилно външните обстоятелства, рискуваш да изхабиш всичките си сили не за постигане на поставената цел, а да се бориш с другите, в защита на своите позиции и да доказваш правотата си. В крайна сметка ще загубиш и време и енергия, и може да останеш разочарован от всичко и всички.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Възможни са конфликти и разногласия!


Период на загуби, предимно вътрешни, разочарования и като следствие преосмисляне на своите позиции в живота. При общуването с хората са възможни конфликти и разногласия, така че е най-добре да се въздържаш от това. Ще се чувстваш уютно единствено в компанията на най-близките си хора. Затова звездите съветват Козирозите да се отнасят към събитията, случващи се през този период в техния живот, особено критично и да ги огледат от няколко страни. Още по-добре е ако поискаш мнението на близки за теб хора и внимателно се вслушаш в тяхната позиция. Така със сигурност ще можеш по-лесно да прецениш адекватно и правилно всяко събитие.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Дипломатичност и такт!


В много отношения тази седмица ще бъде благоприятна за теб. Изключение правят случаите, когато е необходимо активно общуване с други хора и проява на емоции. Ако срещнеш някакви трудности или проблеми през този период, звездите ти препоръчват да наблюдаваш внимателно случващото се. Тогава много от неща ще ти станат ясни и ще получиш ценна информация. Ако искаш да се придвижиш нагоре по стълбата на успеха в работата си, препоръчително е на първо място да покажеш своите дипломатически умения. Тогава нещата ще се наредят така както ги желаеш значително по-бързо.

РИБИ 20.02 – 20.03

Чувствата взимат връх над разума!


През периода 2-8 септември има вероятност чувствата да вземат връх над разума. И в тази ситуация може, както се казва, да “оплескаш” нещата. Така че не бързай да взимаш прибързани и логически необосновани решения. Също така е препоръчително да не отхвърляш получените бизнес предложения, без да вникнеш добре в тях. Тъй като има вероятност да не забележиш от пръв поглед всичките им плюсове и ползи, а след това просто да съжаляваш, че си пропуснал изгодна сделка. Бъди особено внимателен в изказванията си в началото на седмицата, защото е възможно думите ти да бъдат разбрани погрешно и в крайна сметка да си навлечеш неприятности.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Бионсе Жизел Ноулс-Картър е американска певица, актриса, автор на песни и продуцент. Родена е на 4 септември 1981 в Хюстън, Тексас. 

Пяла е в ар ен би групата „Дестинис Чайлд“. Нейният пръв солов албум - Dangerously in Love, оглавява ритъм енд блус и поп класациите в САЩ, Канада и Великобритания. Бионсе има 13 награди Грами в соловата си кариера, както и 3 в качеството си на член от „Дестинис Чайлд“.

More Astro