Следва

През седмицата ще видим... Или най-интересното в афиша на града - 2 - 8 септември

Продуцентът на One Direction и Леона Луис призна: Българският X-Factor е сред най-добрите!

Вторият сезон за България на X-Factor стартира на 9 септември от 21 часа...

Music преди 10 години

Наричат го дяснта ръка на създателя на X Factor и именно той стои зад успеха на One Direction, Леона Луис, Оли Мърс, Джеймс Артър и Little Mix. Името му е Джордж Левендис и тази сутрин на специално организирана пресконференция той призна, че сред всички 42 държави, в които върви музикалният формат за търсене на таланти, България се нарежда сред най-добрите.

Признанието си той направи пред журналистите уважили събитието, продуцента на мащабната продукция Маги Халваджиян и журито на X Factor - Любо Киров, Заки и Саня Армутлиева. Именно по покана на Сани Джордж е в България. Той ще бъде на гости в дома й в рамките на специален кръг на X Factor, наречен „Къщите на съдиите”. Двамата ще трябва да вземат тежкото решение кой да остане и кой да отпадне от талантите в последния трети етап на кастинга.





Левендис няма да е единственият чужд гост в предаването – другата седмица шоуто ще навести и латино певецът Тони Карейра, който идва на гости на Мария Илиева.

Самата изпълнителка липсваше на пресконференцията, но за сметка на това останалите членове на талантливото жури споделиха вижданията си за формата.

Саня разказа, че е мислела дълго преди да приеме предложението да стане жури: "Мислех дълго, но в крайна сметка приех и се радвам, защото вече плувам в този формат. Очаквам силен музикален талант, който добре да се проектира при запис. Очаквам артистизъм, какъвто има Рафи например, очаквам лекота, търся възможности за визия, накратко търся упорит артист и силен играч."



Любо призна, че вече се е сблъскал със страшно много таланти и това го вдъхновява, а Велизар Соколов - Заки, от "Авеню", се пошегува, че като юрист е най-пълноправния съдия във формата, така че той има последната дума.

С присъщата си лежерност като на шега Маги Халваджиян каза нещо много важно, че независимо, че сме малка страна, с тесен музикален пазар са важни мечтите ни и той и екипът му, наистина правят истинско световно забавление.



Вторият сезон за България на X-Factor стартира на 9 септември от 21 часа по Нова телевизия съобщи продуцентът Маги Халваджиян и допълни "Забележителна дата, помни се!" Той каза, че водещи ще са Алекс Раева и Мария Игнатова, които могат да танцуват, пеят, имат чувство за хумор. Усмихнати млади дами, които са състрадателни, към тези, които не успяват. Той определи журито не само като изключителни професионалисти и справедливи, но и като хора с чувство за хумор, защото все пак в едно шоу, нещата не са "на живот и смърт".

 

More from View Sofia

More Music