Следва

Кристен Стюарт в новата кампания Balenciaga Florabotanica

Лили Иванова влиза в ”Биг брадър”

null

преди 10 години

Ясни са първите 6 участника, които влизат в "Стъклената къща" на "Биг брадър". Ще им гостува Лили Иванова.
На специално събитие в "Стъклената къща" , открито от ководещия на "VIP Brother 2013" Александра Сърчаджиева, изпълнителният продуцент Ралица Манчева разказа за предстоящите 2 седмици, през които избрани съквартиранти ще живеят на първия етаж в столичен мол пред погледите на посетителите. Там те ще изпълняват мисии и приемат предизвикателства през работното време на обекта (10 - 22 ч.), а един от тях ще бъде избран да отиде в къщата на "VIP Brother" в Нови хан след 16 септември.

Това са Радослав Капанов (на 32 г.), Евгени Джерманов (22), Лена Кавасян (18), Лилия Иванова (32), Марио Владимиров (22) и Надежда Господинова (23).

6-те участника ще имат посетители, гост-звезди. Това са Лили Иванова, както и Никол Станкулова, Златка Димитрова и други.

Продукцията ще бъде в ефира на сутрешния блок "Здравей, България" още в понеделник, 2 септември, когато в извънредно издание от 08:30 до 09:45 ч. на живо ще бъдат представени участниците. Те ще бъдат посрещнати на място от Зейнеб с коментар в студиото от водещия Ники Кънчев.

През нощта участниците ще бъдат изпращани в хотел, но ще останат изолирани от света - без телефони и интернет. Посетителите в мола обаче ще могат, освен да ги наблюдават, и да ги провокират по всякакъв начин - тъй като шумоизолацията на къщата от 60 кв. м. не е добра. Охраната ще предотвратява само агресивно поведение към участниците.

На 9 септември, понеделник, в Стъклената къща ще останат трима от участниците, като това ще се случи на живо в предаването "На кафе" с Гала, което същия ден ще открие своя 10-и сезон. Тогава ще бъде представен първият от 5 VIP гости, които ще влизат всеки пореден ден до петък. На 13 септември (петък) звездите ще изберат и кой от участниците да влезе във "VIP Brother".

 

More from View Sofia

More