Следва

Обичта на известните - Младоженците Андреа Казираги и Татяна Санто Доминго

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

В рекламната кампания на новата колекция на Vivienne Westwood, редом до дизайнера позира Йекелин Станж...

All fashion преди 10 години

50 оттенъка сиво - Саша Пивоварова за Last Magasine

Септември дойде, а с него и настроението за пренастройка на гардероба. В който, по всичко личи, през новия сезон ще се разпорежда толкова красивия СИВ цвят. Във всевъзможните му, даже неподозирани нюанси, разцветки и тоналности. Великолепен пример за това ни дават Саша Пивоварова и целият екип на тази красиво сива сесия в последния брой на списание Last Magazine. Сивото е много, и сякаш не стига. Виждаме топ модела в подчертано есенно-зимна визия - с дебело, многослойно палто, различни пуловери и жилетки и още разнообразни сиви затоплящи неща.

Автор на фотосесията е Джош Олинс, а уютният "топъл" образ на красавицата е дело на Алистър МакКим.



Виж всички снимки тук>>

Даутцен Круз в Elle France





Определено няколкото седмици преди и след днешната дата са посветени на септември, и не защото толкова обичният месец неусетно дойде, а защото точно това е времето да теглим чертата на гардероба, да установим с какво има да се попълва, да прегледаме обстойно всички важни и по-маловажни, но ефектни трендове и да намерим някъде в цялото собствената си нагласа а стил.

Затова е толкова харесахме вдъхновяващата, чисто нова сесия на Даутцен Круз в Elle France, в която ансамбли от Burberry, Marni, Fendi, Balenciaga и Jean Paul Gaultier се надпреварват за вниманието и/или направо спират дъха.

Сред тенденциите за предстоящия сезон са задължителната многослойност (няма нищо по-уютно от пуловер, облечен върху риза, допълнен с жилетка и пояс на талията); метализираната кожа; вариациите на тема ученическа униформа; футуристичните мотиви, както и женствените силуети ала 50-те. Без да забравяме цветната кожа с косъм, пък била тя и повече еко, отколкото ни се иска.

Пълен разгул на модните фантазии, красота!

Виж всички снимки тук>>

Жълтата рокля върху Кейт Мос


сн. JUN SATO

Винаги сме обожавали руса жена с жълта рокля, но толкова добре, колкото го е направила Кейт Мос, сравнително рядко виждаме. Затова - адмирации! Поводът - изложбата на Лиу Вютон "Вечните музи" в Токио.

Вивиън Уестууд е лицето на новата рекламна кампания на едноименния лейбъл



Да си толкова праволинеен, когато правиш мода и то години наред, е белег на страховит характер, в който качествата смелост, увереност и чувство за правилен ход са в съвършен синхрон. "Баба" Вивиън Уестууд не само държи фронта и продължава да е емблематично име сред английските и световни дизайнери десетилетия наред, но е и героинята на новата си рекламна кампания, при това далеч не за пръв път.

В рекламната кампания на новата колекция на Vivienne Westwood, редом до дизайнера позира Йекелин Станж, една от най-нестандартните моделки в света в момента. От известно време изчезнала от подиума, тук 29-годишната холандка прави силно завръщане.

Автор на снимките е Джек Пирсън, който сменя обичайно ангажирания от Вивиън Юрген Телер. "Историята" се развива в кралската ботаническа градина Кю Гардънс, недалеч от Лондон.

В обектива моделите се появяват със заплетени коси и силен клоунски макиаж - избелени лица и ярко-жълти сенки, и въоръжени с градински инвентар. Същият в никакъв случай не пречи на идеята, а тя е - да се покажат извънредно разнообразните хрумки на госпожа Уестууд, както в дамската колекция, където доминират тежките готически мантии, костюмите с панталон, силно разпознаваемите й дълги рокли и цветни принтове, така и в мъжката колекция. Аксесоарите очароват отделно.

Виж всички снимки тук>>

Кристен Стюарт на пиедестала на Balenciaga



23-годишната актриса Кристен Стюарт е звездата в новата рекламна кампания на последния аромат на Balenciaga. Всъщност Кристен стана лице на бранда още през 2012 година. Бившият креативен директор на модната къща Никола Геские винаги се е възхищавал на Стюарт, което обясняваше и договорът й с къщата, но след излизането му от компанията, по-нататъшното сътрудничество на актрисата с бранда беше под въпрос. Все пак през май се появи информацията, че новият арт-директор на Баленсиага Александър Уонг не иска смяната на Кристен.

В резултат - "готовата" Кристен Стюарт в новата рекламна кампания на парфюма Florabotanica. Снимките са на фотографа Стивън Мейзел.

А Кристен е толкова зряла, красива и на място в тази интерпретация, че забравяме за ранната й младост и решаваме задължително да опитаме Флоработаника, нищо, че не си падаме по "цветните" аромати.

 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 16 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.