Следва

Награда #1: ESPECIALLY ESCADA Elixir

2 септември, понеделник - Кара Делевин

Изборът на Кара за вечерта е класически елегантен костюм с панталон в бяло. В ансамбъла иначе... 

All About Life преди 10 години

Миналата седмица 21-годишният супермодел Кара Делевин кацна в Шанхай за партито Art of the Trench на Burberry - мероприятие, посветено на откриването на нов бутик на марката в града.

Изборът на Кара за вечерта е класически елегантен костюм с панталон в бяло. В ансамбъла иначе пределно непослушната Делевин изглежда зряло и елегантно, а критиците я похвалиха и дори й закачиха титлата "икона на стила" на въпросната вечер.

Самата Кара също е във възторг от вида си - мигновените публикации в Instagram на собствения й образ показват точно това. Една от снимките е подписана закачливо: "Цялата заслуга е на белия костюм".













Виж всички в Календар на стила 

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 10 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 10 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.