Следва

Who is she?

Фелипе Испански и Летисия се развеждат?

Странно богати на слухове за разводи се оказаха последните няколко седмици. И у нас /дори само... 

Други преди 10 години

Странно богати на слухове за разводи се оказаха последните няколко седмици. И у нас /дори само приказливата шефка на "Визаж" с нейните повсеместни изповеди за развода й с Тачо стига/, и навсякъде по света.

Шокиращо подейства на всички новината за раздялата и твърде вероятния скорошен развод на прелестните Моника Белучи и Венсан Касел. После се потвърди отдавна подозираният проблем в брака на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дълглас.

И ето че на ред е още едно предположение - засега само слух, този път обаче с много висок, кралски ранг.

Упорити слухове за евентуален развод на изключително популярната в Испания двойка на престолонаследника на испанската корона принц Фелипе и съпругата му принцеса Летисия се носят напоследък и по-лошото - заемат челни позиции в някои от най-популярните медии на Иберийския полуостров.

Сватбата на тв-журналистката Летисия Ортис Рокасолано и принца на Астурия се състоя през 2004-а година, двойката има две дъщери Леонор и София и се радва на изключителна обич и подкрепа сред сънародниците си.

Какво всъщност дава основания за тези слухове?

Причината е подозрително многото време, което принцесата прекарва отделно от мъжа си. Съвсем неотдавна Летисия остави Фелипе с децата на Майорка, а самата тя замина за Швейцария да се види с приятели.

Официалното обяснение на двореца беше "умора и воля да си отдъхнат от стреса". Подобно съобщение не се стори убедително на пресата и журналистите наостриха уши за евентуални свръхпикантни новини.

Дали и кога ще се окажат верни предположенията за кралски развод, вероятно предстои да се разбере, истината е, че от тази двойка точно не се очакваше подобно развитие на нещата. Но... 









 

 

More Други