Следва

Пинкас Цукерман, джаз и мюзикъли на „Уолт Дисни“ в четвъртия сезон на „Музиката на Америка“

Животът след 45: Хедър Локлиър - една жена в тяло на момиче

Тя разби на пух и прах представите ни за това как изглеждат 51-годишните...

People of art преди 10 години

Не можем да скрием възхитата си от тази жена!
Хедър Локлиър разби на пух и прах представите ни за това как изглеждат 51-годишните и с лекота сложи в задния си джоб и най-актуалните млади красавици с тялото, което притежава.

Актрисата, която в момента взима участие в сериала Франклин и Баш, събуди възхищението ни, след като се появи на плажа в перфектна форма, облечена в бял бански от две части и ни спечели завинаги с плетената минипола, сламената шапка и широката си усмивка, които носеше в допълнение със себе си.

По-уверена от всякога, Хедър неотдавна призна, че е спряла да консумира въглехидрати и захар и явно си е заслужавало лишението, имайки предвид как изглежда с днешна дата.

Тя сподели още, че нейната тайна за предпазване от бръчки е спането по гръб и дерматолозите непрекъснато я предупреждавали, че спането по корем, при което лицето е плътно притиснато във възглавницата, благоприятства преждевременната поява на първите признаци на старостта, затова тя не го практикувала.



Всъщност Локлиър винаги е била харесвана жена. Тя беше омъжена за рок звездата Томи Лий, после за китариста Ричи Самбора, от когото има дъщеря Ава Елизабет, а през 2011-та за малко да подпише за трети път с колегата си от "Мерлоуз Плейс" Джак Уагнър, с когото бяха сгодени. Тези дни обаче, актрисата се радва на свободата си и, ако някой изобщо ни пита, тя и се отразява изключително добре!






Хедър Локлиър И Ава Самбора изглеждат като сестри, въпреки че са майка и дъщеря


 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра