Следва

Пълната версия на рекламата на Dior с Робърт Патинсън в ролята на Мъжа

След дни и у нас! Парижката колекция на H&M пристига в Сердика Център

През февруари тази година в рамките на Седмицата на модата в Париж специално създадената колекция от цял...

All fashion преди 10 години

Първата колекция на H&M на парижкия catwalk есен-зима 2013/14 ще бъде официално в магазина на бранда в Сердика Център от 5 септември, четвъртък.

През февруари тази година в рамките на Седмицата на модата в Париж специално създадената колекция от цял екип дизайнери на шведската high street марка развълнува модния свят с великолепно ревю в тесен, но значим кръг от влиятелни гости и модели, сред които Линдзи Уиксън, Изабели Фонтана, Кара Делевин.

Чудесният дизайн и характерното качество включват изработени красиво класически елементи на гардероба като смокинг сака, мъжко манто, сако в етно стил, двуредно кожено яке или елегантно oversized сако. Към тях се присъединяват и великолепна рокля с пайети и отворен гръб, украсеното наметало с ресни и меки плетива, които да напомнят за есента, каквато я обичаме - мека и нежна.

Цените на есенната колекция на H&M варират между 59 лв за слим гащеризон или едро колие, 159 за рокля с украсителни детайли и 259 за красиво вълнено сако в navy blue цвета.

С нова, есенна колекция ще се изпълни както дамският, така и мъжкият сектор, където ще видим страхотни пуловери с поло яка, класически колежански обувки, кожени якета, фешън панталони и ризи със смели принтове.




 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 3 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 22 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.