Следва

Пълната версия на рекламата на Dior с Робърт Патинсън в ролята на Мъжа

След дни и у нас! Парижката колекция на H&M пристига в Сердика Център

През февруари тази година в рамките на Седмицата на модата в Париж специално създадената колекция от цял...

All fashion преди 10 години

Първата колекция на H&M на парижкия catwalk есен-зима 2013/14 ще бъде официално в магазина на бранда в Сердика Център от 5 септември, четвъртък.

През февруари тази година в рамките на Седмицата на модата в Париж специално създадената колекция от цял екип дизайнери на шведската high street марка развълнува модния свят с великолепно ревю в тесен, но значим кръг от влиятелни гости и модели, сред които Линдзи Уиксън, Изабели Фонтана, Кара Делевин.

Чудесният дизайн и характерното качество включват изработени красиво класически елементи на гардероба като смокинг сака, мъжко манто, сако в етно стил, двуредно кожено яке или елегантно oversized сако. Към тях се присъединяват и великолепна рокля с пайети и отворен гръб, украсеното наметало с ресни и меки плетива, които да напомнят за есента, каквато я обичаме - мека и нежна.

Цените на есенната колекция на H&M варират между 59 лв за слим гащеризон или едро колие, 159 за рокля с украсителни детайли и 259 за красиво вълнено сако в navy blue цвета.

С нова, есенна колекция ще се изпълни както дамският, така и мъжкият сектор, където ще видим страхотни пуловери с поло яка, класически колежански обувки, кожени якета, фешън панталони и ризи със смели принтове.




 

More All fashion