Следва

Жизел Бюндхен пее рок парче в новата рекламна кампания на H&M

ТЕНДЕНЦИИТЕ есен/зима 2013-14: Пурпур + Рубин

Тя е леко раздвоена, поради присъстващите нюанси и затова няма да я наречем просто червена или... 

All fashion преди 10 години

В очерталите се за новия сезон трендове, цветовата линия е най-силно подчертана. Дотук представихме три водещи тенденции, в които всичко се върти около цвета - припомняме сиво/бежовия тренд, белия тренд и розовото.

Идва ред на следващ по номер, доста омагьосващ цвят, който бележи тенденция No 5 /след горните три и четвъртата - Цветна градина / за есен-зима 2013/14.

Тя е леко раздвоена, поради присъстващите нюанси и затова няма да я наречем просто червена или просто лилава.

Това е Пурпур + Рубин тренда, който очертаха дизайнерите за сезона, отново с масовото участие на много от тях.

Какво ни харесва в него: много е женствен /винаги сме се отчайвали от мъже в пурпур/, много е силен - внушава увереност, изпълнен е със страст, пълен е с очакване.

Иначе интерпретациите в сезона на комбинациите са многобройни - виждаме Пурпурно-Рубинено великолепие във връхните дрехи и аксесоарите при Kenzo; комбинации от рокли и жилетки при Escada; пълното им великолепие пък е сякаш разстлано наоколо при Dolce & Gabbana.

Една идея комбинезонени си ги представя Michael Sontag, строги, почти непреклонни са едноцветните ансамбли при Burberry Prorsum и Bottega Veneta.

Ralph Lauren е избрал твърде тържественото кралско кадифе в лилаво, при Derek Lam е същото, но материята е мек матов плат.


Marc by Marc Jacobs 

Виж още: 
ТЕНДЕНЦИИТЕ есен/зима 2013-14: НЕУТРАЛНО от главата до петите
ТЕНДЕНЦИИТЕ есен/зима 2013-14: БЯЛО
ТЕНДЕНЦИИТЕ есен/зима 2013-14: РОЗОВО
ТЕНДЕНЦИИТЕ есен/зима 2013-14: ЗИМНА ГРАДИНА

 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 2 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 20 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.