Следва

ТЕНДЕНЦИИТЕ есен/зима 2013-14: Цветна, ярка кожа с косъм

Жизел Бюндхен пее рок парче в новата рекламна кампания на H&M

Песента носи името „All Day And All Of The Night“, чиято оригинална версия се изпълнява от „The Kinks“, и ще може...

All fashion преди 10 години

Както по-рано писахме, тазгодишната есенна кампания на шведския бранд H&M стартира с едно от неговите любими лица от подиума - бразилската грация Жизел Бюндхен.

Супермоделът представи основните есенни модели на марката, които се отличават с момчешки акценти, типични за уличната, леко гръндж визия. Въпреки това функционалните палта и сака в тъмносиньо, съчетани с изящни пуловери и блузи в нежно бежово, ще задоволят капризите и на любителките на по – женствения стил.

Специално за кампанията обаче Бюндхен записа и песен, предназначена за телевизионните и интернет реклами.

Песента носи името „All Day And All Of The Night“, чиято оригинална версия се изпълнява от „The Kinks“, и ще може да бъде безплатно изтеглена след 19 септември от hm.com, както и от в iTunes. Целта на този пърформанс със звездното рекламно лице на H&M е набиране на благотворителни средства. За всяко едно изтегляне на песента някъде по света на едно дете ще бъде дарявана ваксина чрез UNICEF.



За участието на бразилката в есенната кампания на шведската марка ето какво споделя самата тя: „Изключително развълнувана съм да бъда лице на H&M и да изпълнявам тази песен. Уличният стил е сред любимите ми, а и се радвам много, че ще имаме възможност да набираме средства за UNICEF. Надявам се всички да изтеглят песента ми!”
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 1 час

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 19 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.