Следва

We love: Short-lite от Samsonite

Награда #2: Червило ColorStay Ultimate Suede™ на Revlon

При дълготрайното червилото ColorStay Ultimate е използвана специалната технология на Revlon ColorStay™, която гарантира съвършен, равномерен цвят...

All About Life преди 10 години

В специално каре Подаръци на месеца всеки ден ще имаш възможност да се регистрираш с email на [email protected], години, адрес и трите имена за една от десетте страхотни награди, които ще обявяваме от първия работен ден на новия месец до десетия, а в следващите десет работни дни, ще публикуваме имената на спечелилите.

10 подаръка, напълно неочаквани или такива, за които си мечтал. Не забравяй да напишеш заглавие на писмото си именно именто наградата, за която играеш!

Какво трябва да правиш - да следиш ViewSofia всеки ден, където на начална страница в най-дясното каре, ще представяме твоите подаръци. Просто влез, и прочети какво се иска от теб, за да имаш шанс!

Днес твоят подарък може да бъде: Дълготрайното червилото ColorStay Ultimate Suede™ на Revlon. То съдържа a комплекс от специално подбрани подхранващи съставки – масло от Шеа , витамин E и алое, които веднага овлажняват устните ви – така, че те изглеждат хидратирани , а не сухи и бледи; с неустоим дълготтраен цвят.92% от жените, тествали червилото, усещат устните си хидратирани и подхранени!

При дълготрайното червилото ColorStay Ultimate е използвана специалната технология на Revlon ColorStay™, която гарантира съвършен, равномерен цвят, който, издържа през целия ден. А 8-те модерни цвята на червилото ColorStay Ultimate Suede™ са комбинация от мода и практичност!

Така че, дами, с червило ColorStay Ultimate SuedeTM може да изглеждате разкошно, без да се налага да жертвате комфорта си.
Цветовете в палитрата са 8, а вие получавате No 50 Couture.

Виж НАГРАДА #1 тук>>

 

More from View Sofia

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 6 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.