Следва

Мария Игнатова: Нямам време за брак и деца!

21 години Отава от първо лице

Имахме удоволствието да съпреживеем 21 рожден ден на Остава и същевременно едно от последните... 

Music преди 10 години

Имахме удоволствието да съпреживеем 21 рожден ден на Остава и същевременно едно от последните събития на открито за сезона.

Хладното време обаче не спря ентусиазма ни и бяхме стоплени от невероятният концерт 
За да повдигнат настроението преди изпълнението на Остава, две млади и обещаващи български групи Jeremy? и My Disorder, зарадваха публиката с изпълненията си.

Още със стъпването си на сцената, момчетата от Остава оставиха публиката без дъх.Със всяка следваща песен настроението се покачваше.В изпълненията на някои от песните се включиха стари приятели на групата-СТЕНЛИ, Георги Згуров-ГУРКО от Анимационерите, Насо Русков от Babyface Clan,. Иво Чалъков И Стефан Попов. от Gravity Co.



Разбира се не липсваха и изненадите, които феновете приеха повече от радушно. Публиката не само ще стане част от клипа на новата им песен „Бесен”, но може и да бъдат и част от снимачния екип изпращайки любителските си записи от концерта на групата. Но тук изненадите не свършват. Всички дошли д а отбележат рождения ден на култовата група ще бъдем и част от снимките на сериал, остава само да разберем кой ще бъде този сериал.



Но това такива изненади дори не може да предизвикат и половината от вълнението , което буди усещането за Остава. Да чуеш на най-големите хитове на бандата изсвирени на живо пред очите ти, да пееш думите заедно със Свилен. И да виждаш вълнението в очите на музикантите, което нарaства правопропорционално със собственото ти.



Трудно ни е да ви дадем усещането да пееш думите на „Една любовна песен, която ще ви изсвирим” и тя да е „Rock’n’Roll Song Designers”



Разбира се не липсваха нито нови хитове като „Лека нощ” и „Един момент (комбинирай ме със теб)”, нито разтапящи класически а бандата парчета като „Мини тяло” и „Мъничко човече”.



Разтопи ни и изпълнението на „Ние сме волни”, като за почти финал Остава ни стоплиха в прохладна вечер връщайки за пореден път на сцената за да изпълнят „Понеделник”.



Със аплодисменти групата остана на сцената за поредната”още една последна песен” и за край на концерта изпълниха песента си „Стоп”.



Всеки нов концерт на Остава носи ново вълнение, всеки път е първи път.









 

More from View Sofia

More Music