Следва

Фешън блогърът Гаранс Доре: "За да сте слаби, просто трябва да ядете по-малко"

Приказна сватба сред природата

Има един ден в живота, който всички очакваме с нетърпение, дори тези от нас, които не са склонни да си го признаят...

All About Life преди 10 години

Има един ден в живота, който всички очакваме с нетърпение, дори тези от нас, които не са склонни да си го признаят. През тези специални 24 часа се радваме на елегантна разточителност и безкомпромисност във всяко едно отношение – външен вид, меню, хората, които обичаме, интериор. Разбира се, дори да съумеем да съберем всичко на едно място и резултатът да е повече от задоволителен, остава въпросът – кое, за бога, е това място? Къде имаме възможност да сме в центъра на събитията, но уединени, да се чувстваме като у дома си, но без да се притесняваме за всичко, да увековечим нашата сватба с прекрасни фотографии, които ще останат като стилни спомени във времето?



Отговорът е много по-близо, отколкото предполагаме. Само на час път от столицата, сред здравословен въздух и величествена природа се намира хотел „Ястребец”, носител на наградата еко-хотел на годината. Приказната атмосфера обхваща самата постройка и частния й парк, който ни предлага домакинство за провеждането на свещената церемония. Изцяло ограден, той побира 50 обезопасени декара, по чиито пътеки човек няма как да се изгуби. Сред борове и красивата дърворезба на видни български майстори щастливците се намират в идеалната среда за серия вълшебни снимки, с които, да бъдем откровени, малко младоженци могат да се похвалят.

Лукс и комфорт ни очакват на голямата тераса, където можем да се насладим на превъзходно меню, съчетано с великолепна гледка. Същото е възможно и в ресторанта на хотела, нашият план Б в случай, че дори метеорологичното време се развълнува от нашия повод за празнуване. Изобщо, по-комфортно място за нашите мили гости не бихме могли да си представим – стаите са на една ръка разстояние, което би ни спестило много притеснения. А за най-малките, цветята на нашия ден, хотелът разполага и с два детски къта, на открито и на закрито, където малчуганите в никакъв случай не биха скучали.

Ако сега си мислите, че това е всичко – не бързайте. Представете си частен пиано бар и дискотека с великолепен интериор, където може да загубите всякаква представа за времето. Бляскава танцова забава е върхът на сладоледа, а при това няма да се пиртесняваме за загубени пантофки и натрапници, защото при резервация за над 100 души хотелът автоматично затваря врати за други гости. Да, вие наистина заслужавате целият свят да се върти около вас през този ден.

Цялостното изживяване ва вашата сватба е гарантирано от атмосферата на това уникално място. Вашата лична приказка без край с удоволствие би започнала там, където природа и цивилизация се съчетават по деликатен начин, избирайки специално за вас най-доброто от тези два свята...

Виж още на www.hotelyastrebets.bg
 

Хармонията на бялото петно >>

Нежен портокалов аромат в Ястребец Уелнес и Спа >>

 
С аромат на борови връхчета - хотел Ястребец Уелнес и СПА >>
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.