Следва

Great minds think alike

Men Only - Limited Edition

За да отбележи 30-та годишнина на екипа Williams F1, швейцарските рицари на точното време Oris, които от години са партньор на екипа ...

Fashion преди 15 години

Според проучване от страниците на френското GQ, публикувано в месец Юни 2008г. когато погледнат един мъж, дамите забелязват първо часовникa! Много ли струва никога не питат, защото от малки са научени, че времето е пари.

На мъжкия часовников фронт има нов състезател по-добър от всякога:
Oris TT3 Formula Gold Limited Edition.

486 Гран При, 113 победи, 16 шампионски титли и един часовник!
За да отбележи 30-та годишнина на екипа Williams F1 дългогодишният им пратньор, швейцарските рицари на точното време Oris, създават специална юбилейна лимитирана серия TT3 Formula Gold.



Великолепният състезателен хронограф Oris TT3 Formula Gold Limited Edition 
е с многосъставен корпус от масивно 18-каратово розово злато, затворен с винтове долен капак, двойно изпъкнало горно стъкло от сапфир кристал с анти-рефлекторно покритие от вътрешната страна.



Формата следва Formula: тахиметричната скала във вид на масивен златен пръстен измерва скоростта.

Функциите старт/стоп на хронографа са изпълнени върху черния карбонов циферблат в стила на първа лига на моторните спортове.

Коронката притежава специална система за сигурност на заключване Quick Lock, а динамичните подвижни рамене са интегрирани в каишката от гаучо кожа за по-голям комфорт на пистата.



Точността на хода на часовника е гарантирана, тъй като автоматичният механизъм е сертифициран хронометър. Серията е лимитирна до 300 екземпляра, всеки индивидуално номериран, с логото на Williams, както и с юбилеен надпис, гравирани на долния капак на корпуса.

На софийска територия можеш да го намериш в бутик Kult в ЦУМ, ет.1, тел.:9260307

More from View Sofia

More Fashion