Следва

NYFW: Дефилетата - Victoria Beckham, Rag&Bone, Alexander Wang, Jason Wu, Altuzarra - Първите три дни от седмицата на модата в Ню Йорк

Ярките звезди в модния космос - Виктория Бекъм зад кулисите на Victoria Beckham

В черно-бял ансамбъл от риза и панталон 7/8 от колекция пролет-лято 2014, представена в същото време в...

All fashion преди 10 години

В черно-бял ансамбъл от риза и панталон 7/8 от колекция пролет-лято 2014, представена в същото време в рамките на седмицата на модата в Ню Йорк, Виктория Бекъм е запечатала силно емоционални моменти бекстейдж от дата 8 септември, които публикува почти веднага в Instagram.

Зад кулисите на своето дефиле, в качеството си на дизайнер на ултра успешната на пазара едноименна марка, госпожа Бекъм изглежда толкова развълнувана от случващото се, че леденото й изражение е заменено от различни жестове, усмивки дори и нескрита радост от присъствието на съпруга й и малката Харпър на първи ред на шоуто точно до Ана Уинтур.

Така, уверена, че е наблюдавана от най-важните за бизнеса и сърцето й, Виктория Бекъм убедително показа тотално новата си визия за жената през пролетта на следващата година - с повече обем и свобода на движение при кройките.

Още за колекцията пролет-лято 2014 тук>>

Като цяло появата й на дефилето, може би заради елегантното черно-бяло и комбинацията риза с панталон, бе доста спокойна, но красива, допълнена от една мекота на изражението, която рядко наблюдаваме в тази малко претенциозна фешън кралица. 



























More All fashion

Модата на бъдещето с Beckmans School of Design, илюстрирано от Типан Норден

All fashion преди 42 минути

В галерията Liljevalchs в Стокхолм 13 от студентите по мода на Beckmans School of Design представят фантазьорски концепции за модата на бъдещето – оживени чрез живописта на шведския художник Типан Норден.

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.