Следва

9 септември, понеделник - Живописната рокля на Mary Katrantzou

НАГРАДА #5: Крем за обемни, секси устни Cristian BRETON

Botox без инжекции! Нехирургична алтернатива на микро-инжектиране на колаген, обогатен с иновативен комплекс Swissium....

All About Life преди 10 години

В специално каре Подаръци на месеца всеки ден ще имаш възможност да се регистрираш с email на [email protected], години, адрес и трите имена за една от десетте страхотни награди, които ще обявяваме от първия работен ден на новия месец до десетия, а в следващите десет работни дни, ще публикуваме имената на спечелилите.

10 подаръка, напълно неочаквани или такива, за които си мечтал. Не забравяй да напишеш заглавие на писмото си именно именто наградата, за която играеш!

Какво трябва да правиш - да следиш ViewSofia всеки ден, където на начална страница в най-дясното каре, ще представяме твоите подаръци. Просто влез, и прочети какво се иска от теб, за да имаш шанс!



Днес твоят подарък може да бъде: Cristian BRETON / Priority Lip XL - Велвет Крем - гланц за обемни устни XL.

Botox без инжекции! Нехирургична алтернатива на микро-инжектиране на колаген, обогатен с иновативен комплекс Swissium.Изпълва и изглажда устните, като стимулира производството на колаген. Едновременно крем, който подхранва и гланц, който придава блясък. Може да се използва денем и нощем, самостоятелно или преди да нанесете червилото.
Устните ви изглеждат меки, обемни, плътни и секси!
от beautyexpert.com
 

More from View Sofia

More All About Life