Следва

Love to quote: 5 зареждащи цитата за по-богата седмица

Vespa, Гуинет и Крис, или как се придвижват звездите

Превозните средства, останали като еталон за култов лайфстайл и модерен начин за придвижване в градска среда, кореспондираха прекрасно...

People of art преди 10 години

Гуинет Полтроу и Крис Мартин решиха да вземат максимума от топлото време, избирайки да закарат двете си деца Епъл и Моузес до училище с прекрасни бели Веспи вместо с кола.

Превозните средства, останали като еталон за култов лайфстайл и модерен начин за придвижване в градска среда, кореспондираха прекрасно с настроението и външния вид на една от най-стабилните Холивудски двойки, а двамата разчитаха на бавна, но сигурна скорост, за да придвижат на време своите наследници.

Облечена в светло сив топ, шорти и бежови сандали, Гуинет носеше цялото лято върху себе си, докато съпругът й беше малко по-облечен - в сини панталони, многоцветни маратонки и тъмно сива тениска.








С днешна дата Гуинет и фронтмена на Coldplay Крис Мартин, които са женени от 10 години, изглеждат по-щастливи от всякога заедно, но в юнския брой на списание Glamour UK , актрисата призна, че е имал някои много трудни моменти в брака си.

"Трудно е да си омъжена. Една двойка преминава през много хубави моменти заедно, но и през много ужасни. Ние също сме имали своите лоши моменти с Крис. Попитах баща ми веднъж: " Как с мама са останали женени в продължение на 33 години?" И той каза:" Е, просто никога не сме искали да се разведем по едно и също време." ... и мисля, че това е част от тайната!"



 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра