Следва

Родни татковци за пример, или 10 от най-чаровните VIP бащи

Карин Ройтфелд: Вместо диети - зелен чай и малко балет

За по-малко от две години 58-годишната Карин Ройтфелд успя във всички начинания, с които се захвана - и като

All fashion преди 10 години

За по-малко от две години 58-годишната Карин Ройтфелд успя във всички начинания, с които се захвана - и като издател на свое собствено списание, и като баба, и като глобален моден директор на влиятелно издание, а през последните дни много се говори и за документалния филм, посветен на кариерата й, Mademoiselle C, който очакваме да излезе този месец, и който е още един успешен проект за бившия главен редактор на Vogue Франция.

Съвсем малко за филма и какво да очакваме от него, разкрива Мадмоазел Карин преди премиерата в интервю за платформата Style Caster. По нейните думи създателите на документалната лента са се стремили да покажат на зрителите, че „хората от света на модата не са толкова лоши, колкото ги представят, нито пък егоисти или обсебени от дрехите луди”. А също и че в действителния живот никой не изглежда така, както на снимките по лъскавите списания:

„Възможно е зрителите да бъдат разочаровани от факта, че вместо да ме видят как тичам на висок ток и в тесни поли, през повечето време ще съм облечена в джинси. Защото точно така изглеждам в реалния живот", предупреждава Ройтфелд.

Чрез филма Карин ще разруши и друг мит, битуващ в пространството, че абсолютно всички в модната индустрия са силно фиксирани в диетите. За стройната фигура на баба Ройтфелд например помагали основно гените:





„Напълно спокойна съм за фигурата си и не робувам на диети. През целия ден пия зелен чай, а вечер - по малко водка. Не съм алкохоличка, просто харесвам водка. Занимавам се и с балет. Като цяло, ние французойките, ядем каквото си искаме. В Америка не е така - казват ти „не яж това, не яж онова”. За фигурата си искам да благодаря на баща си. Фигурата ми е заложена в гените.”

На въпрос на онлайн изданието колко често е разпознавана на улицата, Карин отговаря:

„Не винаги, може би най-често на модните седмици. Няма да кажа, че не ми е приятно от факта, че ме разпознават. Въпреки това, когато някой иска да си направи снимка с мен, получавам странно усещане, че ще изглеждам глупаво. Но винаги се съгласявам - все пак е много смело да застанеш срещу мен и да ме помолиш за подобно нещо.

И се забавлявам на това сега, защото след две години, когато се появи някоя друга Карин, няма да ме забелязват повече.”







More from View Sofia

Beauty Starter 2: "Шот водка преди лягане, прекроени по фигурата тесни поли и тотална забрана на маратонките"... още от веруюто на Карин Ройтфелд

All fashion преди 1 година

Тя е кралица, няма какво да се лъжем. На 67, с най-хубавите глезени на света, вечно усмихната, супер секси, дейна, едновременно на поне 10 фронта, щастлива баба на двечки, жената, на която Bottega, Balenciaga и Saint Laurent стоят така, сякаш са мислени, кроени, шити за нея, и само за нея! Тайната? Шот водка вечер, тясна и секси пола-молив до средата на коляното, и в никакъв случай маратонки!

More All fashion