Следва

Б като Библия, Б като Блог

Родни татковци за пример, или 10 от най-чаровните VIP бащи

Събрахме 10 от известните родни татковци, които се опитват да се грижат умело за децата си...

All fashion преди 10 години

За съжаление не всеки баща е имал добър пример, който да следва, но пък ние събрахме 10 от известните родни татковци, които се опитват да се грижат умело за децата си и да им дават своя положителен пример независимо от попрището, в което се изявяват. 

И нека бъдем честни, нищо не е по-привлекателно от един добре изглеждащ човек, който е и страхотен баща, а мъжете, които сме включили тук се водят именно такива - VIP татковци, които съчетават професионалните си ангажименти с бащинството, опитват се да играят ключова роля в развитието на наследниците си и освен това изглеждат добре!

Виж за кои ти говорим...
 

 

 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 12 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.