Следва

12 септември - Даян фон Фюрстенберг и Наоми Кембъл

НАГРАДА #6: Скъсеното яке със златни нишки от новата есенна колекция на H&M

Още от месец май тази година очакваме с нетърпение новата есенна колекция на H&M, чието лице е Жизел Бюндхен. На 19 септември този месец тя ще бъде факт в България в магазините на H&M...

All About Life преди 10 години

В специално каре Подаръци на месеца всеки ден ще имаш възможност да се регистрираш с email на [email protected], години, адрес и трите имена за една от десетте страхотни награди, които ще обявяваме от първия работен ден на новия месец до десетия, а в следващите десет работни дни, ще публикуваме имената на спечелилите.

10 подаръка, напълно неочаквани или такива, за които си мечтал. Не забравяй да напишеш заглавие на писмото си именно именто наградата, за която играеш!

Какво трябва да правиш - да следиш ViewSofia всеки ден, където на начална страница в най-дясното каре, ще представяме твоите подаръци. Просто влез, и прочети какво се иска от теб, за да имаш шанс!

Днес твоят подарък може да бъде: Скъсеното яке със златни нишки от новата есенна колекция на H&M

Още от месец май тази година очакваме с нетърпение новата есенна колекция на H&M, чието лице е Жизел Бюндхен. На 19 септември този месец тя ще бъде факт в България в магазините на H&M. Дни преди това, заедно с модния ни партньор H&M, ViewSofia ти предоставя възможност да притежаваш скъсеното яке със златни нишки.



Повече за колекцията и Жизел можеш да прочетеш тук:

Жизел Бюндхен пее рок парче в новата рекламна кампания на H&M
>>

Какво ново - Жизел Бюндхен за H&M. Етюди от кампания есен 2013 >>

и тук >>
 

More from View Sofia

More All About Life