Следва

Камилски блейзер на DKNY

Кейт Мос на сватбата на друг известен модел - Малгозия Бела

Ако се питаме какво точно обединява към настоящия момент Кейт Мос и... 

All fashion преди 10 години

Ако се питаме какво точно обединява към настоящия момент Кейт Мос и Фредерик Бегбеде, освен принадлежността им към европейската бохема и бурната им младост, днес вече имаме отговор. Това са общите им приятели, на чиято сватба се срещнаха британската модел и френският писател.

Церемонията по бракосъчетанието на отдавнашната колега и приятелка на Кейт, известният модел Малгозия Бела и издателя Жан-Ив Ле Фур се състоя на райското местенце Позитано в Южна Италия. След официалната част многобройните гости на тържеството се отправиха на живописния остров Ли Галли, където веселието продължи в по-демократичен формат.

Именно там, на крайбрежието на Амалфи папараците успяват да хванат супермодела в компанията на съпруга й Джейми Хинс и други звездни гости.

Вече на пътя към яхтата, готова да отведе звездните гости от острова, Кейт топло се прощава с чисто новите мъж и жена и, по думите на очевидците, си носи бутилка "сгряваща" течност - по всичко личи, че празникът е продължил и на континента, вярно, вече без младоженците.


Кейт Мос на сватбата на приятели в Позитано






Джейми Хинс и Кейт Мос




Кейт Мос и  Малгозия Бела


Фредерик Бегбеде


Младоженците Малгозия Бела и Жан-Ив Ле Фур изпращат гостите


Кадър от официалната част 



 

 

More All fashion