Следва

Who are they?

Бионсе сподели любими моменти от европейската си ваканция (снимки)

32-годишната звезда, която отпразнува миналата седмица рождения си ден на луксозната двуетажна яхта Galactica Star край Италия...

Други преди 10 години

Явно Бионсе все още не може да забрави европейската ваканция, на която беше заедно със съпруга си Джей Зи и малката Блу Айви, и само няколко дни след края на пътешествието певицата качи любимите си снимки в Tumblr, които показват красивите моменти и лятните приключения на всички с фамилията Картър.

32-годишната звезда, която отпразнува миналата седмица рождения си ден на луксозната двуетажна яхта Galactica Star край Италия в компанията само на най-близките си хора, изглежда си е изкарала наистина страхотно, а красивите залези и скъпото шампанско са само допълнение към цялото щастие, което е изпитала.

Освен всичко друго изпълнителката продължава успешното си турне The Mrs. Carter Show и веднага след европейското пътешествие тя успя да взриви Латинска Америка.









На пресконференцията преди шоуто си в Форталеза, Бразилия, тя сподели: "Много е интересно, тъй като за първи път съм на турне с дъщеря ми, а мечтата ми винаги е била да мога да балансирам личния си живот и кариерата си. Наистина е много трудно, но не е невъзможно. Прави ме горда с работата ми, с това, че музиката ми може да повлияе на толкова много хора и да ни обедини."









Бионсе също така споделя, че е горда с професионалните си постижения и казва, че осъзнава колко голямо отражение оказва музиката върху хората. Затова и тя винаги се е стараела да създава песни и видеоклипове в полза на жените и за каузата те да бъдат уверени и сигурни в себе си и възможностите си.



 

More Други