Следва

NYFW: Дефилетата - Phillip Lim, Donna Karan, Theysken's Theory, Carolina Herrera, Tommy Hilfiger. Ден 5-ти

ТЕНДЕНЦИИТЕ есен/зима 2013-14: Тартан

Това е може би и една от най-лесните и практични за носене в ежедневието тенденция. Една карирана риза плюс...

All fashion преди 10 години

Този сезон клановата принадлежност към така наречения тартан е много силно изразена. Червени, зелени, сини, черни, дори розови карета присъстват неизменно в колекциите за есенно-зимния сезон.

Подходяща за всеки, тенденцията търпи различни вариации; от по-гръндж звучене при Saint Laurent до по-брит версията на Стела Маккартни. Забелязва се с просто око, че дори и аксесоарите са „тартан” – например колекцията от култови чанти на френската марка Celine.

Това е може би и една от най-лесните и практични за носене в ежедневието тенденция. Една карирана риза плюс чифт дънки винаги е чудесна и кежуъл комбинация, която се нуждае единствено от едно кожено яке и боти до глезена и voila – получавате отличен 6 за модното уравнение!


Култ чантите в Тартан на Celine есен-зима 2013/14

Ако пък се спрете на закачлива колежанска пола, един изчистен овърсайз пуловер и чифт ботуши биха придали нужната доза елегантност на подобно съчетание. Карето може и да е секси, както го направи преди време Виктория Бекъм с мини пола Etoile Isabel Marant.




Още по-готино е рокля в тартан принт, която би предала страхотно шик излъчване на ежедневната визия. Любимите аксесоари на такъв тип дреха? Колан н а талията в подходящ нюанс и обувки на ток. 

Дизайнерите обаче обичат карето и като връхна дреха този сезон, най-вече под формата на дълго палто, както е при Стелла Макартни, Томи Хилфигер или Луи Вютон. Топло и модно едновременно изобилието на този тренд по дефилета и улици не дразни, а по-скоро убеждава в необходимостта му тази есен. 
 
Виж още: 
ТЕНДЕНЦИИТЕ есен/зима 2013-14: НЕУТРАЛНО от главата до петите
ТЕНДЕНЦИИТЕ есен/зима 2013-14: БЯЛО
ТЕНДЕНЦИИТЕ есен/зима 2013-14: РОЗОВО
ТЕНДЕНЦИИТЕ есен/зима 2013-14: ЗИМНА ГРАДИНА
ТЕНДЕНЦИИТЕ есен/зима 2013-14: Пурпур + Рубин
ТЕНДЕНЦИИТЕ есен/зима 2013-14: Цветна, ярка кожа с косъм
ТЕНДЕНЦИИТЕ есен/зима 2013-14: Туид
ТЕНДЕНЦИИТЕ есен/зима 2013-14: Navy Blue
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 9 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.