Следва

National Geographic Channel ще прочете мислите Ви!

Шейх плати $500 000 за среща с Кристен Стюарт

Кристен Стюарт спечели половин милион долара за 15 минути, след като арабски шейх платил астрономическата сума за среща с нея...

 

People of art преди 10 години

Звездата от сагата "Здрач" Кристен Стюарт спечели половин милион долара за 15 минути, след като арабски шейх платил астрономическата сума за среща с нея.

Саудитски принц се свързал с продуцента Харви Уайнстийн и помолил за срещата. Когато научила за желанието Кристен само попитала сухо: "Колко?". Харви Уайнстийн договорил не само финансовите условия на срещата, но и времето – точно 15 минути. Продуцентът разкри, че срещата се е състояла и двамата само си поговорили, без нищо друго.

Според инструкциите, шейхът привел сумата от $500 000 по сметките на пострадалите жители на Ню Йорк от урагана Санди. Природното бедствие връхлетя източното крайбрежие на САЩ в края на октомври миналата година, нанасяйки сериозни щети за десетки милиарди долари, припомнят от БГНЕС.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра