Следва

Екзотична киноа с много и свежи подправки

13 септември, петък - Джулия Робъртс на премиерата на "Август"

Премиерният филм с участието на Джулия Робъртс бе показан за пръв път преди дни на кинофестивала в Торонто...

All About Life преди 10 години

Премиерният филм с участието на Джулия Робъртс бе показан за пръв път преди дни на кинофестивала в Торонто, Канада. Проектът на Джон Уелс "Август" предизвика фурор, не само защото лентата е силна и увлекателна, а и заради страховитото актьорско присъствие. На червения килим в Торонто преминаха всички изпълнители на главните роли - Джулия Робъртс, Юън Макгрегър, Мерил Стрийп, Дженифър Морисън, Джулиет Луис, Абигейл Спенсър и други.

Лентата с лятно заглавие, представена в последните летни дни, всъщност се базира на сюжет, който се развива в щата Оклахома и в който главният герой - Бевърли Уестън - поет, затъва в пиянство, докато жена му Вайълет, която страда от рак на устната кухина, се пристрастява към наркотиците, и в този момент Бевърли решава да наеме за Вайълет болногледачка и готвач...

Освен обещаващия заряд на филма обаче, на премиерата в топ-форма видяхме изпълнителката на главната роля Джулия Робъртс, от глава до пети в Dolce&Gabbana, в извънредно красив червен нюанс на къса рокля с обемни скъсени ръкави и богати дантелени апликации. Актрисата бе допълнила тоалета с ефектни обици и елегантна прическа и буквално сияеше сред колегите си.






Кадър от филма "Август"
 
Виж всички в Календар на стила

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 1 ден

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 5 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.