Следва

Евро 2008 само за жени

М като Модена

Порция тортелини със спанак, поръсени с пармезан и малко истински балсамов оцет в романтичен италиански ресторант...

All About Life преди 15 години

Порция тортелини със спанак, поръсени с пармезан и малко истински балсамов оцет в романтичен италиански ресторант, където звучи музиката на Лучано Павароти. Кратко, но достатъчно силно описание за град Модена, за да грабнеш куфарите и да отлетиш за родния град на Великия тенор.

В момента името на града е синоним с някои от най-добре известните и важни италиански автомобили, производство на фирми като Ferrari, Lamborghini, Pagani, Maserati и De Tomaso.

Модена е среден град в Северна Италия, недалеч от Болоня, на Падана равнина. Типичният климат за Падана е много горещо лято (40 ° С, са обичайните температури през Юли - Август) и студена зима с мъгла.

Освен непрекъснато минаващите уникални коли, си струва да видиш и забележителните места на „столицата на двигателите” в покрайнините .


Като започнеш от фонтана, разположен на центъра на града, Военната академия Palazzo Ducale, музеи и църкви,...
 


... статуята Персей и цялата природна красота на Модена. Галериите ще те върнат в блестящото минало на страната и същевременно ще те докоснат с днешна Италия.

Мрежата от пътища и улици създава такава динамика в града, че ако може да караш без сън, със сигурност няма да си легнеш. А и да си легнеш, шумът от двигателя на минаващото Lamborghini ще ти вдигне адреналина.
 


Модена е зелена, подредена и прекрасна за няколко дни любов на скорост. Ако обичаш високите скорости, вкусната храна и приятната музика, Модена е твоето място не само за почивка, а и за зареждане до дупка.

http://turismo.comune.modena.it/

More from View Sofia

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 ден

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 1 ден

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.