Следва

Manu Chao разтърси София със страшен купон

Трейлърът на "Август" - по всичко личи, филмът ще е изключителен

Миналата седмица в Торонто се състоя премиерата на едно от най-очакваните заглавия тази...

Movies & TV преди 10 години

Миналата седмица в Торонто се състоя премиерата на едно от най-очакваните заглавия тази година - драмата "Август" (August: Osage County), която още преди официалния си старт успя да попадне в неофициалните списъци на претендентите за "Оскар".

В мрежата току що се появи вторият трейлър на филма, сред продуцентите на който са носители на заветната статуетка, включително Джордж Клуни, Харви Уайнстейн и Грант Хеслов. Впрочем, същото се отнася напълно и за актьорския състав на лентата.

Главните роли в екранизацията по едноименната пиеса на лауреата на наградата Пулицър Трейси Летс изпълняват Джулия Робъртс и Мерил Стрийп (Робъртс, по собственото й признание, се разплаква, когато разбира, че най-накрая ще участва в един филм с любимата си актриса), Юън Макгрегър, Бенедикт Камбърбетч, Крис Купър и Джулиет Луис, която заменя извадената от проекта британска актриса Андреа Разбойро.

На канадския кинофестивал драмата за проблемите на едно семейство от Средния Запад предизвика бурни и продължителни овации. Допускаме, че у нас филмът ще се появи в самия край на тази или началото на следващата година.

А Джулия Робъртс, припомняме, беше просто зашеметяваща в стилистичния си избор за премиерата.  














 


 

More Movies & TV