Следва

Кейт Мос ще се снима за Playboy - новината бе потвърдена официално

Facebook моменти: Фърги и Джош Дюамел показаха сина си Аксел Джак Дюамел

Това е дебютът и то в близък план на малкия Дюамел пред обществото...

People of art преди 10 години

Певицата Фърги и актьорът Джош Дюамел показаха първите снимки на своя новороден син две седмици след неговото раждане. Двамата споделиха в един и същ ден фотоси на бебето чрез социалната мрежа Фейсбук и предизвикаха умилението на хилядите си фенове

Това е дебютът и то в близък план на Аксел Джак Дюамел пред обществото и както се вижда от кадрите, малкият красавец е наследил добрия външен вид и фотогеничността на родителите си.

40-годишният Дюамел и 38-годишната певица от групата "Black Eyed Peas" се сдобиха с първото си дете на 29-ти август в Лос Анджелис. Бебето се роди в перфектно здраве, 3 килограма и половина и веднага получи името Аксел. Според някои името е вдъхновено от това на фронтмена на рок групата "Guns N' Roses" - Аксел Роуз.



Малкит Аксел спи блажено на снимката, увит в одеялце, а майка му е написала коментар по нея: "Аксел Джак Дюамел Ден 1. Животът е хубав!"



Само няколко дни преди раждането на сина си, Фърги промени истинското си име и прие това на съпруга си. Сега по паспорт тя не е Стейси Ан Фъргюсън, а Фърги Дюамел.


 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра