Следва

18 септември, сряда - Кейт Бланшет - другото име на висшата мода

НАГРАДА #9: Два билета за концерта на Енио Мориконе през декември!

Легендарният италиански композитор и диригент Енио Мориконе ще отбележи своя първи концерт в България...

All About Life преди 10 години

В специално каре Подаръци на месеца всеки ден ще имаш възможност да се регистрираш с email на [email protected], години, адрес и трите имена за една от десетте страхотни награди, които ще обявяваме от първия работен ден на новия месец до десетия, а в следващите десет работни дни, ще публикуваме имената на спечелилите.

10 подаръка, напълно неочаквани или такива, за които си мечтал. Не забравяй да напишеш заглавие на писмото си именно именто наградата, за която играеш!

Какво трябва да правиш - да следиш ViewSofia всеки ден, където на начална страница в най-дясното каре, ще представяме твоите подаръци. Просто влез, и прочети какво се иска от теб, за да имаш шанс!

Днес твоят подарък може да бъде: Два билета за концерта на Енио Мориконе през декември!


Легендарният италиански композитор и диригент Енио Мориконе ще отбележи своя първи концерт в България с Оркестъра и Хора на Classic FM, които ще изпълнят някои от най-популярните композиции на Маестрото. 185 български музиканти, наред с бенд от Италия ще участват в концерта на 10-ти декември 2013 г. в зала Арена Армеец София, организиран от Ивент Зона.

„Много съм щастлив”, заявява самият Мориконе за предстоящия концерт.

Енио Мориконе композира музика за повече от 20 наградени филма, както и няколко симфонични и хорови аранжимента, част от които ще бъдат изпълнени в София. Сред тях са мелодиите от филмите „За една шепа долари” (1964), „Добрият, лошият и злият” (1966), „Имало едно време в Америка” (1983), „Недосегаемите” (1987) и „Малена” (2000).


Създаден през 2002 г., оркестърът на Classic FM се изявява в няколко концертни цикъла, включително „Концертмайсторите” и „Музиката на Америка”, като последният е концентриран върху филмовата музика. Хорът на Classic FM съществува от 2005 г. като съвместен проект на Classic FM радио и Софийски камерен хор „Васил Арнаудов”.

Концертът в Арена Армеец ще бъде също и с участието на шестима италиански музиканти: Сузана Ригачи – сопрано, Гилда Бутà – пиано, Нани Чивитенга – електрически бас, Масимо Д’Агустино – барабани, Леандро Пичони – клавир и Роко Дзифарели – електрическа китара.

Билети за концерта, който ще се проведе в зала Арена Армеец в София на 10-ти декември 2013 г. от 20 ч. можете да намерите онлайн тук>>> , както и на всички каси на Easypay.
 

Виж останалите награди тук:


Скъсеното яке със златни нишки от новата есенна колекция на H&M >>

Крем за обемни, секси устни Cristian BRETON >>


Бутилка шампанско Moët Ice Impérial >>

Новата спирала за очи UNE 3-в-1 >>

Червило ColorStay Ultimate Suede™ на Revlon >>

ESPECIALLY ESCADA Elixir >>

Професионален мини уред за коса WAVER&CURLER от GLAMORISER >>
 
Очна линия с гумичка Bourjois >>
 

More from View Sofia

More All About Life