Следва

KLM – Специални цени само за 6 дни!

18 септември, сряда - Кейт Бланшет - другото име на висшата мода

Във вторник вечерта в Лондон се състоя британската премиера на новия... 

All About Life преди 10 години

Във вторник вечерта в Лондон се състоя британската премиера на новия филм на Уди Алън "Жасмин", в който главната роля е поверена на Кейт Бланшет. Героинята й - жителка на Ню-Йорк на име Жасмин - преживява невероятен обрат в живота си, когато се развежда с мъжа си, успешен бизнесмен, и се премества в скромната квартира на сестра си в Сан-Франциско.

На премиерата снощи Кейт се появи в черна рокля Givenchy, предизвиквайки безкрайно одобрителни оценки. Феноменалната рокля е от колекцията висша мода на френския лейбъл за есента на 2012. Модните журналисти, традиционно благосклонни към г-жа Бланшет, и този път не скриха възторга си, и има защо. Кейт изглежда действително съвършена.

Отделно, за ролята й в 44-ия й филм, критиката прогнозира за австралийката успех на всевъзможните церемонии за връчване на награди, които тепърва предстоят, включително "Оскар". Кейт вече е носителка на златната статуетка от 2005 година, когато бе наградена за най-добра поддържаща женска роля за филма "Авиатор". За цялата си кариера, припомняме, Бланшет е номинирана четири пъти.



Виж всички в Календар на стила 

More All About Life