Следва

LFW: Дефилето на Tom Ford пролет-лято 2014

LFW: Дефилето на Simone Rocha пролет-лято 2014

Simone Rocha показа бяла като сняг, но летен и горещ, колекция за Пролет/Лято 2014 в рамките на... 

All fashion преди 10 години

Simone Rocha показа бяла като сняг, но летен и горещ, колекция за Пролет/Лято 2014 в рамките на Лондонската модна седмица. И показа, че отново, както винаги досега, се дистанцира от масово налаганите тенденции от колегите й.

В последната й колекция виждаме красиви летни рокли, включително интерпретиращи булчинската тема, издържани в обрани нюанси, стигащи от бялото, през цвета на разтопено масло до маслено зелено и сиво и черно.

В колекцията на Саймън има едно леко намигване към пънка, а момичето, облечено в дрехи от последната й колекция, умее перфектно да жонглира с интригата между плата и силуета, а почитта към детайла въплащава собствената й същност.

Ако сте от онези като нас, на които този стил и това внушение ви харесват, ето обобщено какво трябва да запомним за следващия сезон от Rocha:



1. Бяло с бяло - изцяло белият тренд ще е точно толкова свеж и през следващото лято, колкото беше и през това.

2. Прозрачната естетика е всичко. Виждаме тонове от нея по ревютата в Лондон, но начинът, по който я интерпретира Simone Rocha е просто велик. Бродирани с цветя, високи до коляното прозрачни чорапи. Гениално!



3. Косата е напълно пънк. Рошавият, високо сложен кок със сигурност ще привлича погледите като магнит.

4. Брокатът е на страхотна почит - рокли, къси топове, поли и съответните им жакети, плюс панталони - всичко е от тежкия, но категоричен плат, по-тържествен от всеки друг.



5. Връхното облекло прилича на пашкул и е изработено с успех от пластмаса. Тази дизайнерка познава твърде добре британския летен климат.

Чудесна колекция, в която се влюбихме. Изцяло, в галерията...

Официален партньор на отразяването на London Fashion Week 




Виж още: 
LFW - Финалната колекция на Ема Хил за Mulberry пролет-лято 2014
 

More All fashion