Следва

Малкият Истуд - синът на Клинт - в сесия за Town & Country

Кейт Мос ще се снима за Playboy - новината бе потвърдена официално

Намеци за това, че Кейт Мос за пръв път ще се появи в списание Playboy, а именно на корицата на... 

People of art преди 10 години

Намеци за това, че Кейт Мос за пръв път ще се появи в списание Playboy, а именно на корицата на юбилейния брой, посветен на 60-годишнината на изданието, се правеха още в началото на лятото.

За преминалата вече фотосесия на пресата разказваше стилиста на прическата на Кейт за целта, но нито самият модел, нито представители на изданието потвърждаваха тази информация. До днешния ден.

Основателят на мъжката библия Хю Хефнер излезе с официално изявление, в което оповести избора на модела за юбилейната корица и го нарече идеален:

Тя е знаменитост със световна известност, икона, в която се обединяват сексуалността и първокласният професионализъм. Това е идеално за нас.

Редакционният директор на списанието Джими Елинек, коментирайки новината, сравнява Мос с друга стил икона, появила се на корицата на най-първият брой на списанието - Мерилин Монро:

Това е мащабен и глобален бранд. И за да отбележим подобаващо неговия юбилей, ни беше нужна световна икона. От това изхождахме при избора си. Говорим за "лицето" на Burberry, най-знаменития супермодел в света, който ще се появи на обложката на Playboy. Тя - това е идеалната личност, която да даде началото на следващите 60 години на изданието... Всичко започна с Мерилин Монро на корицата преди 60 години. А сега имаме Кейт Мос!

Съобщава се още, че съблечената Кейт Мос ще украси със себе си двойния брой януари-февруари 2014. Според слуховете, фотосесията за корицата действително е минала още през юни, а нейни автори са станали отдавнашните приятели на Кейт, фотографите Мерт Алас и Маркус Пигот.

Всъщност, този супер любопитен брой ще се окаже едновременно посветен на два гръмки юбилея: 60-годишнината на самото издание и 40-годишнината на Мос.








 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра