Следва

Кажи си думата!

Извънземната Сандра Бълок на корицата на новия Vogue

Кариерата на Сандра Бълок буквално взима нови висоти...

People of art преди 10 години

Кариерата на Сандра Бълок буквално взима нови висоти!

Звездата от "Гравитация" (Gravity) е на корицата на октомврийския брой на Vogue, където откровено разказва за живота си след болезнения развод с Джеси Джеймс и за участието си в новата космическа драма, в която заедно с Джордж Клуни играят астронавти, блокирани в космоса след катастрофално събитие.

Въпреки, че Сандра е изправена пред много лични трудности през последните няколко години, а именно публичната изневяра на Джеси през 2010-та, днес тя се чувства много по-добре и вярва, че всичко, което и се е случило се е случило с причина.

"Ние всички се намираме на място, където би трябвало да бъдем. Аз съм щастлива с живота си в момента. Човек не може да върне времето назад, а и аз не искам. Благодарна съм, за това което имам, а и знам, че никой не може да бъде подготвен за всички удари на живота."



В годината, в която се случва развода на Сандра в живота й се случва и нещо много хубаво - 49-годишната актриса осиновява прекрасния малък Луис, който се превръща в нейна движеща сила.

"Работата беше моят живот преди... сега нямам причина да напусна дома си.", признава актрисата.



Но Бълок е не само отлична майка през последните години, тя все още е и невероятната актриса. Доказва го още веднъж във чисто новия си филм, след чиято световна премиера в първата нощ на най-стария фестивал в света във Венеция тя е залята от множество възторжени отзиви.

Интересното е, че един от начините, по които "Мис Таен агент" се е подготвяла за ролята си е бил да се свърже с астронавтите в Международната космическа станция. Оставила им съобщение и явно и за нейна изненада те и отговорили.



Непреходният чар на Сандра в неговия космически вид е запечатан пред обектива на Петър Лидберг, а актрисата позира в сребриста секси рокля с пайети и гол гръб на дизайнера Marc Jacobs за корицата и с тоалети в сребристи и сиви нюанси на Michael Kors, Prada, Donna Karan и Calvin Klein за останалите снимки в броя.





 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра