Следва

"Мачете убива" - новият трейлър без цензура

Какво ново - Елизабет Хърли потвърди раздялата с годеника си

В последните дни отново тръгнаха слухове за звездни раздели, за жалост скоро след това потвърдени от... 

People of art преди 10 години

В последните дни отново тръгнаха слухове за звездни раздели, за жалост скоро след това потвърдени от самите заподозрени. Стана ясно, че красивата зеленоока британка Елизабет Хърли и годеникът й Шейн Уорн действително не са заедно. Неприятната новина съобщи самата Лиз в своя Twitter, потвърдиха я и достатъчно други дописки и снимки, направени неотдавна от папараци.

Повод за слуховете стана тягостното мълчание, което актрисата запазваше в профилите си в социалните мрежи от известно време насам. Феновете усетиха промяната и започнаха да подпитват и да се догаждат, че нещо не е наред. Този път интуицията на публиката се оказа съвършено точна, за което разказва самата Хърли, нарушавайки тишината в микро-блога:

Моля за прошка своите последователи, за това, че не коментирах последните събития в живота си. Всичко, което се случи, беше прекалено лично, за да се споделя с когото и да е, поне на този етап. Раната е твърде свежа.

Както съобщават запознати, причина за разрива е станала бившата съпруга на Уорн - Симона, с която той е запазил близки отношения. Според слуховете, Лиз винаги е била против тяхното приятелство, а в последно време близостта им е станала подозрително интимна и непоносима за актрисата.

Новината за раздялата потвърждават и неотдавнашните папарашки снимки от Лондон, на които Хърли е без годежният си пръстен на ръката. Пръстенът стана знаменит, откакто бе сниман многократно след годежа на Хърли и Шейн през октомври 2011 година.















 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра