Следва

LFW: Дефилето на Christopher Kane пролет-лято 2014

LFW: Дефилето на Topshop Unique пролет-лято 2014

Topshop е масова марка, която поддържа имидж освен с блестяща рекламна политика и интересни... 

All fashion преди 10 години

Topshop е масова марка, която поддържа имидж освен с блестяща рекламна политика и интересни гост-дизйнери, и с вече традиционната си проява в рамките на Седмицата на модата в Лондон. Става дума за дефилетата на специалната, ексклузивна линия на бранда - Тopshop Unique.

И този път, от Топшоп показаха една чудесна, лека, ненатрапчива, елегантно носима, ефектна колекция за пролет и лято, в която ято живи принтове и цветове върху лесни и чудесни кройки перфорират началото и края на белия лист, на който бихме написали пълния списък на нашия топъл" гардероб за следващата година.

Дълги и къси рокли с големи деколтета и тънки презрамки, прелстно многообразие от шорти и къси топове, панталони и поли с всякакви дължини и към тях - приятни и лежерни аксесоари - чанти, раници, сандали, шалове.

Секси етно принтове, напомнящи за Мароканска мозайка красят изчистени и овърсайз туники, ризи и мини поли и макси рокли; велурени якета и тренчове в дълбоко морско зелено галят окото; женствени и свободни кройки сякаш изискват наслада от живота, приятно лимитирана от просто една разходка по крайморска алея по залез...



Наличието на пеплум детайлите, толкова модерни преди сезон и половина, се оказаха приятна изненада, напук на вечното търсене на новости в модата. Дългите романтични рокли в индигово синьо или слънчево жълто и белите ансамбли, идеални за вечерта на яхтата...

Звездите сред дефилиращите модели и този път бяха Джордан Дън и Кара Делевин, която закри шоуто, облечена в бяла рокля с А – образен силует и „ напръскана” с кафяви, сини и жълти точки, чиято форма напомня на мидички. 


 

More All fashion