Следва

Дизайн за вдъхновение: Цветни стълби

НАГРАДА #10: Книгата на д-р Надя Волф "Млада на всяка възраст".

В „Млада на всяка възраст“ доктор Волф показва как чрез прости жестове, чрез създаването на някои нови навици и подходяща хигиена на живот всяка жена може да се погрижи за тялото си...

All About Life преди 10 години

В специално каре Подаръци на месеца всеки ден ще имаш възможност да се регистрираш с email на [email protected], години, адрес и трите имена за една от десетте страхотни награди, които ще обявяваме от първия работен ден на новия месец до десетия, а в следващите десет работни дни, ще публикуваме имената на спечелилите.

10 подаръка, напълно неочаквани или такива, за които си мечтал. Не забравяй да напишеш заглавие на писмото си именно именто наградата, за която играеш!

Какво трябва да правиш - да следиш ViewSofia всеки ден, където на начална страница в най-дясното каре, ще представяме твоите подаръци. Просто влез, и прочети какво се иска от теб, за да имаш шанс!

Днес твоят подарък може да бъде: Книгата на д-р Надя Волф "Млада на всяка възраст".

В „Млада на всяка възраст“ доктор Волф показва как чрез прости жестове, чрез създаването на някои нови навици и подходяща хигиена на живот всяка жена може да се погрижи за тялото си.

„В древен Китай – разказва авторката – хората плащали на лекаря, когато били здрави. Щом се разболеели, преставали да плащат. Защо ли? Защото смятали, че добрият лекар е длъжен да поддържа доброто им здраве. В тази книга исках да обясня на всяка от вас, независимо от възрастта и физическите й характеристики, какви проблеми би могла да срещне и как да се предпази от тях. За да може да живее щастливо в отлична форма.“


Виж останалите награди тук:

Скъсеното яке със златни нишки от новата есенна колекция на H&M >>

Крем за обемни, секси устни Cristian BRETON >>


Бутилка шампанско Moët Ice Impérial >>

Новата спирала за очи UNE 3-в-1 >>

Червило ColorStay Ultimate Suede™ на Revlon >>

ESPECIALLY ESCADA Elixir >>

Професионален мини уред за коса WAVER&CURLER от GLAMORISER >>
 
Очна линия с гумичка Bourjois >>

Два билета за концерта на Енио Мориконе през декември! >>

 

More from View Sofia

More All About Life