Следва

Четвърти международен фитнес фестивал „Движението е живот”

20 септември, петък - Палома Фейт

Приятна симфония от цветове се е получила в Burberry ансамбъла на Палома Фейт, британска певица и актриса, по...

All About Life преди 10 години

Приятна симфония от цветове се е получила в Burberry ансамбъла на Палома Фейт, британска певица и актриса, по която цял Лондон отдавна е луд, и най-вече по отличителната й червена коса. В топлите есенни цветове като кафявото и млечно бежовото, подправени с горчица върху мантото, макар и не точно в неин стил, визията на Палома на дефилето на английската марка е чудесен стилистичен подбор от елементи.

Върху слабата фигура на Фейт латексовата пола молив, високият женствен ток, пуловерът ала 50-те, чантата в света на обувките и огнената коса са като точните парчета от пъзела, наречен брит шик.

Виж всички в Календар на стила

More All About Life

Takeaway.com отличи 17-те най-добри ресторанта в България

All About Life преди 9 часа

Кои са най-добрите ресторанти в България? Takeaway.com знае отговора! Победителите от Takeaway.com Awards 2023 година, избрани с гласове на потребителите, вече са ясни. Кой получи наградите в различните категории на регионално и национално ниво, разберете от следващите редове.

Мхм, Micro-cheating и какво е това

All About Life преди 2 седмици

Откакто започнахме сегашната си връзки, с гордост можем да кажем, че не сме преживявали лично феномена „микро-изневяра“. Какво означава това? Къде вирее? И всичко ли е само… BS (bullshit)? Следва пълното обяснение на термина по-долу.