Следва

Подаръци на месец СЕПТЕМВРИ

Четвърти международен фитнес фестивал „Движението е живот”

За четвърта поредна година в София ще се проведе международният фитнес фестивал „Движението е живот”. Организатори на събитието са Orange Fitness и Българска асоциация “Спорт за всички”...

Health преди 10 години

За четвърта поредна година в София ще се проведе международният фитнес фестивал „Движението е живот”. Организатори на събитието са Orange Fitness и Българска асоциация “Спорт за всички”. Неслучайно фестивалът е под мотото „Движението е живот”. Основната цел на събитието е да промени отношението на хората към фитнеса и да привлече повече хора от всички възрастови групи към системни занимания със спорт.

Международният фитнес фестивал е адресиран към всички привърженици на активния начин на живот, инструктори, персонални треньори, сътрудници на спортни компании и фитнес-клубове , като им предоставя възможност да повишат своята компетенция и да се запознаят с последните тенденции в тази област. За тази цел, организаторите са поканили едни от най-добрите презентьори в целия свят.

А ето и техните имена: Владимир Снежик (Русия) - методически директор на компания "Strata Partners"; Хулио Папи (Испания) - световно известен презентьор, носител на титлата "Най-добър треньор" в редица европейски фитнес конвенци и конгреси; Тарас Климов (Москва, Русия) - Premium инструктор на Strata Partners Co. (Orange Fitness, City Fitness). Той е победител на Onfit Awards 2011 и от конкурсите New Faces Of Fitness 2010. Дидиер Муамба (Конго) - интернационален топ презентьор за цяла Европа. Създател е на Blue Bottle заедно с Тони Стоун. Антон Тодоров (Германия) - официален презентьор на „FITNESS FIRST” в Германия. Таня Лулчева (България) Инструктор по аеробика в СК Total Sport – гр.Пловдив. Организатор на Пловдив AeroFest и на Международен Фестивал Дюни. Участник на редица конвенции в Германия, Италия, България. И мастер треньорът в "Orange Fitness" Варна Евгения Палатева. Евгения е преминала специализиран курс на обучение на групи към веригата "Orange Fitness". Преподава силови и аеробни тренировки, Pilates, Stretch и йога.

Фестивалът ще се проведе в рамките на 3 дни. Началото ще бъде дадено на 27 септември 2013 година със семинари по Йога и PortDeBras в спортният клуб на Paradise Center. В останалите два дни от фестивала най-добрите български и чуждестранни презентьори ще проведат фитнес-практики в Sofia Event Center. Ние от viewsofia приканваме както привържениците на активния начин на живот, така и всички останали да посетят фестивала. А ето и къде можете да видите по-подробно програмата на фестивала „Движението е живот”: www.iff.bg
 

More from View Sofia

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.