The fashion way at the festival day

Да си мечтаеш за Коачела, за Гластънбъри, за плажните хаус партита на Ибиса... да се виждаш как танцуваш по плажа, с развети коси, бутилка бира в едната ръка, а най-добрата приятелка в другата...

Начинът, по който човек се облича, е огледало на неговата същност. Личният стил е основното вдъхновение за новата фешън колаборация между Fashion Days и ViewSofia с епицентър София, която стартира на прага на есента под формата на рубрика на сайта на Viewofia. Всяка седмица модните любители ще могат да се насладят на креативните и интересни предложения на Fashion Days, поместени в специално каре на главната страница на ViewSofia.com, как да освежат стила си с помощта на минимум детайли. Защото никога не е късно за промяна, а защо не и за нова модна самоличност... и за тази крачка не е необходим специален ден, а единствено малко ежедневни усилия. Всеки ден започва с един и същи въпрос: Какво да облека днес? А тази рубрика ще дава неговия отговор.


И макар дългите слънчеви дни на лятото да си отиват, завръщането на територията на София бележи началото не само на работните седмици, но и на сезона на фестивалите… за които май сезон няма, тъй като те никога не свършват.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.