Следва

MFW: Колекцията на Миуча Прада пролет-лято 2014 с (главно) Б като Блестящ и с Т като Талант

The fashion way at the festival day

Да си мечтаеш за Коачела, за Гластънбъри, за плажните хаус партита на Ибиса... да се виждаш как танцуваш по плажа, с развети коси, бутилка бира в едната ръка, а най-добрата приятелка в другата...

All fashion преди 10 години

Начинът, по който човек се облича, е огледало на неговата същност. Личният стил е основното вдъхновение за новата фешън колаборация между Fashion Days и ViewSofia с епицентър София, която стартира на прага на есента под формата на рубрика на сайта на Viewofia. Всяка седмица модните любители ще могат да се насладят на креативните и интересни предложения на Fashion Days, поместени в специално каре на главната страница на ViewSofia.com, как да освежат стила си с помощта на минимум детайли. Защото никога не е късно за промяна, а защо не и за нова модна самоличност... и за тази крачка не е необходим специален ден, а единствено малко ежедневни усилия. Всеки ден започва с един и същи въпрос: Какво да облека днес? А тази рубрика ще дава неговия отговор.


И макар дългите слънчеви дни на лятото да си отиват, завръщането на територията на София бележи началото не само на работните седмици, но и на сезона на фестивалите… за които май сезон няма, тъй като те никога не свършват.

Мечтаeм си за Коачела, за Гластънбъри, за плажните хаус партита на Ибиза... виждаме се как танцуваме по плажа, с развети коси, бутилка бира в едната ръка, а най-добрата приятелка в другата... и пеем, с цяло гърло, докато слънцето не се скрие от хоризонта и не ни накара да поседнем на меката и уханна трева край огъня, да се наметнем с коженото си яке и да изпратим подобаващо поредното лято, с малко сълзи на очите, но с душа, изпълнена с мечти и надежди за следващото.

Затова сме решили да отидем и утре до Експо Центъра в София. Нажежена атмосфера, красиви и добре облечени хора, които вървят покрай нас, опиянени от музиката и може би малко от бирата. Момичета с диадеми в косите, с нежни и хипи рокли, обути в груби мъжки кубинки, с потракващи метални гривни и гердани... Момчета по дънки и разкопчани ризи, чаровно разрошени от софийския вятър, които ни гледат и се усмихват леко срамежливо или по мачовски, и ни канят да танцуваме. А ние обожаваме да танцуваме, и то така сякаш никой не ни гледа.

Ще има страхотни уъркшопи по горещи латино ритми като регетон, салса, бачата и меренге, а за почитателите на хип-хопа като нас се организират и dance battle и уъркшопи с български и известни танцьори от бранша.
За графити творците, геймърите и аниме-любителите са подготвени много състезания и арт форуми; за байкърите и скейтбордистите - отворени сесии, демонстрации, а нека не забравяме и про атлетите по parkour, дошли специално за Феста не само от различни краища на България, но и от други европейски страни.

В събота и неделя - ON! fest продължава да вдига градусите и през нощта и след маратона от забавления сме готови за партито, което започва след залез слънце с известни DJ от Обединеното Кралство и Холандия. Като по филмите, или клиповете на Дейвид Гета, но пренесено на българска територия.

И макар да не сме сигурни какво ще облечем, знаем, че искаме да сме модерни и спортни, за да можем да се развихрим както умеем и все пак да бъдем секси. За модна помощ се обръщаме към новата съвместна рубрика на Fashion Days и View Sofia, твърде добри фешън съветници, които всяка седмица ще сглобяват свежарски парти, и не само, комбинации, подходящи за всеки стил, индивидуалност, настроение и идея. Всичко това само с едно кликване на сайта ViewSofia.com в секцията Мода!

А какви визии препоръчват модните гурута от Fashion Days за ON! fest?

Кецове Converse - вечната модна слабост, тук в тематичен графити-принт, плюс дънки в сочен плодов цвят, светла дънкова риза, тотален must-have на сезона. И остава само акцентът. А и какво по-свежо от овърсайз колие в синьо и бонбонено розово? Което просто слага заглавието на тази прекрасна фест-модна поема, което всеки поставя сам, но в което присъстват думите Настроение, Забавление, Експеримент, Удоволствие, Любов...




Риза 7 all for mankind – 139.90 BGN
Кецове Converse – 92.90 BGN
Дънки GAS – 114.90 BGN
Колие M by Maiocci – 239.90 BGN
Чанта Maison Scotch – 39.90 BGN

 
 

Ако пък повече харесваме Пинк и по-грубия глем рок стил, който прекрасно разкрива една по-дива и необуздана страна от душите ни и ни кара да се чувстваме на нисък старт в очакване на следващото предизвикателство, каквито на фестивалите определено не липсват... Тогава отново Fashion Days са готови с отговора: тъмни дънки с кройка бойфренд, дълъг сив топ с така модерния цифров надпис, сребристи кецки и задължителният просто гердан тип верига, за да се покатерим на гребена на рок вълната. Последен детайл: яке от черна кожа, с много ципове и фантастична кройка! Приличаме на червенокоса версия на Рита Ора, разкошно!

 

Кецове Converse – 79.90 BGN
Кожено яке GAS – 305. 90 BGN
Колие M by Maiocci – 82. 90 BGN
Топ Only – 15. 90 BGN
Чанта Pierre Balmain – 229. 90 BGN
Дънки Primo Emporio – 64. 90 BGN

С още невероятни комбинации от Fashion Days продължаваме идната седмица! Предстоят жестоки и много приятни изненади!


Всички продукти са от fashiondays.bg

More from View Sofia

More All fashion