Следва

През седмицата ще видим... Или най-интересното в афиша на града 23 - 29 септември

Започнаха снимките на 4-ти сезон на "Под прикритие"

Много от любимите герои на зрителите ще се завърнат, а много нови персонажи обещават да направят сюжета на...

Events преди 10 години

Снимките на най-харесвания, успешен и очакван български сериал "Под прикритие" започнаха миналата седмица.

Четвърти сезон на култовия екшън стартира от яхтената марина на Св. Влас. Снимките по Черноморието ще продължат 10 дни, а след това ще се пренесат в София и дори в чужбина, издадоха продуцентите на сериала.
Престрелки, преследвания по суша и вода, наркотици, убийства, нелегални сделки, гангстерска война и едно ченге под прикритие ни очакват съвсем скоро в ефира на БНТ.

Много от любимите герои на зрителите ще се завърнат, а много нови персонажи обещават да направят сюжета на сериала супер динамичен и неочакван. Това което става ясно след първите дни на снимки е, че Джаро е жив и ще се завърне по море от чужбина, Иво е оцелял след престрелката в последния епизод на трети сезон. Героите на Ивайло Захариев, Миленита, Мариан Вълев, Киро Ефремов и Владо Пенев също се завръщат, а новите персонажи между които и Ния Туджарова, засега се пазят в тайна от екипа.

Режисьор на първи епизод ще бъде Димитър Митовски, оператор е Радослав Гочев, снимките ще продължат няколко месеца, като датата на излъчване на четвърти сезон по БНТ ще бъде обявена скоро.






 

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?