Следва

MFW: Дефилетата - Jil Sander пролет-лято 2014

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

В мини филма Риана позира пред камерата в леко боди на тъмен фон, артистична е до немай къде, погледът й...

All fashion преди 10 години

Клои Севини - лично за и в Opening Ceremony

Любимата ни модна икона, еднакво перфектна в стила си, колкото и отдалечена от мейнстрийма - Клои Севини - пусна в мрежата готовите имиджи от новата й колаборация с веригата силно модно ориентирани магазини Opening Ceremony. Севини работи с тях от 2008, откогато спорадично прави собствени линии за бранда, извънредно успешни с носимия си, макар и леко хипстърски почерк.

Tози сезон, както вече писахме, Клои бе поканена в дизайнерския екип на бранда да направи колекция, вдъхновена от страхотните скетйрски неща от късните 80-те и ранните 90-те на скейтърския бранд Vision. За есента и зимата на 2013 актрисата-дизайнер пуска суичъри, тениски и лежерни памучни долнища, силно нашарени с "огледаното" в криво огледало лого на Vision Street Wear.



Севини дори носи дрехите сама, за да демонстрира как точно трябва да изглеждат нещата облечени. Дали да се обзаложим колко време ще отнеме на Кара Делевин да изкупи цялата колекция. На разположение в пълнота на Goodhoodstore.com

Gucci's Bamboo Confidential



Gucci има повече от достатъчно икони, които носят чантите, куфарите и портфейлите им с неповторимото лого, и с които да се гордее като бранд. Но тяхната последна и най-силнa в момента модна икона с бамбукова дръжка е звездата на нов филм, Bamboo Confidential, който италианската модна къща пусна миналата седмица. Сниман в Лондон, и по-точно в емблематичния "Савой", краткият филм ни връща назад към основателя на бранда Гучо Гучи /Guccio Gucci/ и неговата ранна младост, когато Гучо работи като момче на асансьора в същия хотел в първите години на 20-ти век. Именно в този период Гучи се впечатлява силно от новата пътуваща класа на европейската аристокрация и решава да създаде своя собствен лейбъл за производство на кожени стоки. Видеото е страхотно, заслужава си да го изгледате с кеф!

Вечно красиво - коледното заснемане на "ангелските" гащи и сутиени на Victoria's Secret



Миналата седмица в Париж се случи заснемането на коледната промо-кампания на Victoria's Secret, което всякак е една от най-очакваните рекламни кампании на зимния сезон, неизменно обагрена в разкош и красота и най-вече красотата на самите "ангели".

Тази година героините в кампанията са Адриана Лима, Алесандра Амброзио, Карли Клос, Бехати Принслу и Лили Олдридж - и именно тях папараците запечатаха по време на снимките, продължили цяла една нощ. В почивките, "ангелчетата" се завиват в одеяла и пухенки, сгряват се с горещо кафе и споделят снимките в блоговете си.

На следващия ден някои от моделите са напуснали столицата на Франция и са се отправили към Милано, където тече седмицата на модата, други са продължили със снимките за луксозния бранд бельо, а трите са се отдали на кратка почивка със семействата си.



Сред многобройните фенове, които започнаха обсъждането на сесията веднага след нейния край, като тема от първостепенно значение се очерта въпросът Кой или по-точно коя ще е удостоената с високата чест да носи разкошния и по традиция умопомрачително скъп сутиен Fantasy Bra на шоуто Victoria's Secret-2013? Сред фаворитките се оказват Даутцен Круз (като последният "ангел с дълга кариера", който така и не е получил досега заветното Бра), една от най-успешните модели на марката Кандис Суинепол или пък много популярната напоследък Карли Клос. Спряга се обаче и името на Бехати Принслу, популярността на която силно порасна след новината за годежа й с Адам Ливайн.

Виж още>>

Зад кадър: рекламната кампания на новия аромат на Риана Rouge



Че Риана възнамерява да пусне на пазара новия си аромат Rouge, знаем от преди няколко месеца. А че певицата изглежда зашеметяващо добре в рекламната кампания на аромата, установихме през изминалата седмица, когато в мрежата се появиха първите кадри от фотосесията и видеото от бекстейджа.

В мини филма Риана позира пред камерата в леко боди на тъмен фон, артистична е до немай къде, погледът й пронизва, сексапилът струи през екрана. Намираме този тип внушение в рекламната кампания на аромат за съвсем точното и признаваме, че красавицата от Барбадос и този път се справя твърде добре.

Иначе във видеото освен кадрите с полусъблечената певица, се виждат и кадри от пристигането на Риана за сесията - с тъмни очила и шал на главата. Почти не може да се предвиди, че под този изискан камуфлаж се крие тази чувствена и сексуална красавица, която виждаме по-нататък в рекламата на самия парфюм.



В лентата се вижда и самият парфюм, по-точно флаконът му - полупрозрачен с черна капачка и златисти букви с името. Така изглежда Rouge. А въпросът е: дали при така елегантният му външен вид и толкова загадъчната и привлекателна реклама от създателката му, ароматът също се е получил добре, предстои да установим при пробата му.

Виж още>>

Даутцен Круз в една приятно проста сесия за Telegraph Fashion



Харесахме изключително релаксиращата сесия на Даутцен Круз за Telegraph Fashion, защото е лишена от претенция и защото изглежда красива просто така. 28-годишната блондинка действително е нещо като съвършена, но облечена в дънки, пуловер, риза и по гащи, жена, която е толкова приятно натурална и свежа, че неизбежно извиква идентификация със себе си у всяка наблюдаваща я друга жена, а това е прекрасно.

В интервю за изданието Даутцен споделя, че преди десет години напуска родното си село Истермар в северна Холандия, за да се опита да покори света на голямата мода; озовава се първо в Амстердам, а после и в Ню Йорк:

Чувствах се съвсем мъничка, усещането за приключение беше невероятно
.

Моделът разказва още, че е живяла типичното детство на холандско дете: от рано са я учили да кара зимни кънки, да кара колело и да яде здравословна храна. Може би на тези детски тайни се дължи безупречната фигура на Даутцен и сега, 20 години по-късно?
 
Виж още>>
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 3 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 22 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.